FOLLOW US: facebook twitter

Κώστας Κεραμιδάς: «Στον Κόροιβο τρέχουν αφάνταστα για την ομάδα»

Ημερομηνία: 03-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Κόροιβος πήρε το κρίσιμο ματς με τον Τρίτωνα και ανάσανε βαθμολογικά και ο προπονητής της ομάδας Κώστας Κεραμιδάς, κατά τη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως βοήθησε πολύ ο νεοαποκτηθείς Νίκος Χουχούμης και υπερθεμάτισε το γεγονός πως οι άνθρωποι στον Κόροιβο τρέχουν σε αφάνταστο βαθμό για την ομάδα!

Ο 50χρονος coach ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα να πω ότι είναι τιμή για εμένα που είμαι προπονητής του Κοροίβου. Ακόμη προσπαθώ να γνωρίσω την ομάδα, καθώς πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, θα συμφωνήσω με αυτά που είπε ο κόουτς του Τρίτωνα, εμείς είχαμε μια πολύ καλή εικόνα στα τριάμισι δεκάλεπτα, στο τέταρτο δεκάλεπτο μας πλησίασαν και αυτό οφείλεται σε έλλειψη ενέργειας και στο ότι κυνηγούσαμε φάσεις χωρίς λόγο. Ωστόσο τα καταφέραμε και βοήθησε πολύ και ο Χουχούμης. Ίσως να χρειάζονται και κάποιες άλλες προσθήκες αλλά θα συνεχίσουμε ως έχουμε. Θέλω επίσης να πω ότι εδώ στον Κόροιβο βρήκα ανθρώπους που τρέχουν σε αφάνταστο βαθμό, σε ό,τι και να ζητήσω, ό,τι επιθυμία εκφράσω. Δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό σε άλλη ομάδα. Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στον Τρίτωνα και τον κόουτς, είναι μία ομάδα που της αξίζει να σωθεί και να συνεχίσει».

Μ. Μιχελάκος: «Ο Κόροιβος υπερείχε»

Ο προπονητής του Α.Ο. Τρίτων, Μιχάλης Μιχελάκος, παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Κοροίβου: «Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα του Κοροίβου, νομίζω ότι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχε την υπεροχή. Εμείς από τη δική μας πλευρά κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δείξαμε ψυχικά αποθέματα. Προσπαθήσαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, πλέον κρατάμε την προσπάθεια και προχωράμε, γιατί το πρωτάθλημα είναι πολύ μεγάλο».

Ο Κόροιβος το προσεχές Σάββατο έχει δύσκολη έξοδο στο Αιγάλεω κόντρα στο δυνατό Διαγόρα Δρυοπιδέων, αλλά, εκτός απροόπτου, θα επιστρέψει, ο αρχηγός Αλέξανδρος Σιγκούνας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον δικέφαλο, αλλά και ο Μάινς, που είχε τραυματιστεί στον αγκώνα στο ματς με τον Ολυμπιακό και δεν αγωνίστηκε ούτε αυτός κόντρα στον Τρίτωνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος