FOLLOW US: facebook twitter

Κόσμος και λαός για Κ. Στικούδη & Δ. Ουγγαρέζο

Ημερομηνία: 16-07-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

stikoudi-ouggarezos1

Προσκεκλημένοι στο opening του Dust + Cream στον Πύργο

Για περισσότερες από τρεις ώρες την Πέμπτη το απόγευμα, η τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη και ο τηλεπαρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος, υπέγραφαν αυτόγραφα και φωτογραφίζονταν με εκατοντάδες φαν τους, στο κέντρο του Πύργου!

stikoudi-ouggarezos6

Ένα ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα στην ήσυχη πόλη του Πύργου και έτσι πολλοί ήταν εκείνοι και κυρίως νεαρόκοσμος, που βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι διαφορετικό γνωρίζοντας δύο ανθρώπους από το χώρο της τηλεόρασης.

stikoudi-ouggarezos2

Οι φωτογραφίες και οι selfie έδιναν κι έπαιρναν και οι εκείνοι δεν χάλασαν κανενός το χατίρι.

stikoudi-ouggarezos7

Οι δύο τους βρέθηκαν στην πρωτεύουσα της Ηλείας για το μεγάλο opening του νέου καταστήματος της αλυσίδας των ελληνικών ποιοτικών καλλυντικών της Dust +Cream στην οδό Λετρίνων 1, προχθές το απόγευμα, δανείζοντας την δημοφιλία και την λάμψη τους στα εγκαίνια του καταστήματος.

stikoudi-ouggarezos3stikoudi-ouggarezos8

Στο μεγάλο αυτό event επήλθε το αδιαχώρητο, από το κοινό που ήθελε από τη μια να δει από κοντά την Κατερίνα Στικούδη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και από την άλλη να γνωρίσει, να δοκιμάσει και να αγοράσει τα προϊόντα της Dust +Cream.

stikoudi-ouggarezos4

Και όλα αυτά κάτω από τις μουσικές ενός πραγματικά «δυνατού» dj set, σε μια πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα.

stikoudi-ouggarezos5stikoudi-ouggarezos9

stikoudi-ouggarezos10

Με αυτό τον τρόπο, η Dust +Cream έκανε μια πολύ δυναμική πρεμιέρα στην αγορά της Ηλείας και όπως φαίνεται έπεται και συνέχεια… Εμείς να ευχηθούμε καλές δουλειές σε αυτή τη νέα επιχειρηματική δραστηριότητα στο χώρο της ομορφιάς…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος