FOLLOW US: facebook twitter

Κορυφώνεται η αγωνία για τον Θύμιο

Ημερομηνία: 16-05-2022 | Συντάκτης:

-Παραμένει εξαφανισμένος για 11η μέρα, προσαγωγές από την ΕΛΑΣ μετά τη δημοσιοποίηση video


Σοβαρές κοινωνικές διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση του 39χρονου Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο, ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος για ενδέκατη ημέρα. Το βίντεο που παρουσιάστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, με τη ρίψη των κροτίδων και βεγγαλικών στο σπίτι του Θύμιου, κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι ταυτοποίησαν πρόσωπα που εμφανίζονται σε αυτό και ήδη έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές ορισμένων εξ αυτών.

Στο βίντεο αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως μια παρέα ατόμων με αυτοκίνητα και μηχανές πήγαν στο σπίτι του 39χρονου και εκτόξευαν προς το μέρος του φωτοβολίδες και βεγγαλικά προκειμένου να τον αναγκάσουν να βγει από αυτό.

Όταν μετά από ώρα ο 39χρονος βγήκε από το σπίτι και προσπάθησε να αμυνθεί με ένα μπαστούνι, εκείνοι τράβηξαν νέο βίντεο, το οποίο ανάρτησαν στα social media και τον παρουσίαζαν ως μανιακό που τους κυνηγάει με ένα πριόνι.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 11 άτομα από το συμβάν, εκ των οποίων προσήχθησαν δύο για κατάθεση στις αστυνομικές αρχές, ενώ για τον εντοπισμό του κλήθηκε για έρευνα στον Πύργο κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Σήμερα αναμένεται να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας το συλλεχθέν προανακριτικό υλικό, προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί κάποιο αδίκημα κι αν στοιχειοθετείται αδίκημα και άσκηση δίωξης.

Για το αν προκύπτουν αδικήματα σχετικά με αυτό το περιστατικό και ποια, θα αποφασίσουν οι Εισαγγελικές Αρχές στο Πρωτοδικείο Ηλείας, καθώς αύριο θα διαβιβαστεί ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος