FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κοροβέσης: «Το άνοιγμα της κρουαζιέρας μονόδρομος»

Ημερομηνία: 17-03-2021 | Συντάκτης:

Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού υπό την προεδρία του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη. Στη συνεδρίαση συμμετείχε η Υφυπουργός κ. Σοφία Ζαχαράκη και αρμόδιοι Αντιπεριφερειάρχες σε θέματα Τουρισμού από όλη τη χώρα. Για άλλη μία φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκο Κοροβέση.

Κατά την συνεδρίαση έγινε γνωστό ότι ο Τουρισμός στη χώρα μας ξεκινά στις 14 Μαΐου με τις πρώτες κρατήσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει να πραγματοποιούνται. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Υπουργός κ. Θεοχάρης «είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσεγγίσουμε τη ζήτηση των περασμένων χρόνων, όμως στόχος αποτελεί να είμαστε πάνω από τα περσινά επίπεδα». Ο κ. Κοροβέσης με παρέμβασή του ανέφερε: «είναι σημαντικό το άνοιγμα της κρουαζιέρας, καθώς θα τονώσει την οικονομία της Δυτικής Ελλάδας, θα πρέπει να επεξεργαστούμε όλα τα δεδομένα ώστε να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε ένα ακόμη σημαντικό όπλο».

Κλείνοντας όλα τα μέλη του Συμβουλίου συμφώνησαν πως σκοπός είναι να υποδεχθούμε τους Τουρίστες παρέχοντας ασφάλεια και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα τόσο στην υποδοχή, όσο στην εστίαση και στη φιλοξενία.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος