FOLLOW US: facebook twitter

Ν. Κοροβέσης: «Η Ιστορική Ανδρίτσαινα φλόγα Πολιτισμού»

Ημερομηνία: 05-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός
Με επιτυχία η εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Αγαθόφρονος Νικολόπουλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Ανδρίτσαινα εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου πρωτεργάτη και ιδρυτή της Ιστορικής Βιβλιοθήκης της Ανδρίτσαινας Αγαθόφρονος Νικολόπουλου. Η εκδήλωση περιελάμβανε ομιλία του ομότιμου καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου και διευθυντή του Κέντρου Ερευνών και Τεκμηρίωσης του Ωδείου Αθηνών, κ. Χάρη Ξανθουδάκη και συναυλία με άγνωστα έργα του Νικολόπουλου, με τη μεσόφωνο Αγγελική Καθαρίου και τον πιανίστα Δημήτρη Γιάκα.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως συνδιοργανωτής φορέας μαζί με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Ανδρίτσαινας δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκδήλωση. Ο Αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης παρευρέθηκε στην εκδήλωση απευθύνοντας χαιρετισμό προςτους συντελεστές και τους πολίτες που αγκάλιασαν αυτή την πρωτότυπη για την περιοχή δράση.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κοροβέσης ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σήμερα στην Ιστορική Ανδρίτσαινα που αποτελεί φλόγα Πολιτισμού. Η Περιφερειακή Αρχή ενισχύει δράσεις που προσδίδουν στον τόπο Πολιτιστικό αποτύπωμα. Πλέον σε όλη την επικράτεια της Δυτικής Ελλάδας από άκρη σε άκρη πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως είμαστε κοντά σας».

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης ανακοίνωσε πως στις 10 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στην Ιστορική Ανδρίτσαινα εκδήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με αφιέρωμα στο Νίκο Παπάζογλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος