FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Άλλο ένα ταξίδι ξεκινά…

Ημερομηνία: 31-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα η έναρξη της προετοιμασίας για τους κυανόλευκους

 

Σήμερα στις 6μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Κόροιβος, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Ο προπονητής Κώστας Δελέγκος θα έχει στη διάθεσή του όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα, έξι μέχρι στιγμής στον αριθμό, τα οποία είναι τα εξής: ο 25χρονος Αμαλιαδίτης πάουερ φόργουορντ Νίκος Δημάκος, ο 20χρονος γκαρντ Μάριος Τσέλλος, ο 20χρονος σέντερ Παναγιώτης Γκάτζιος, ο 25χρονος γκαρντ Γιώργος Παπαδιονυσίου, ο 19χρονος γκαρντ Βασίλης Σταυρακούκας και ο 23χρονος φόργουορντ Γιάννης Μιχαλούτσος.

Στο ρόστερ βρίσκεται και ο Αμαλιαδίτης Ανδρέας Μπεκρής, που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κόροιβο, ενώ τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ολοκληρωθεί το ρόστερ, με τις τελευταίες τέσσερις-πέντε προσθήκες. Μέχρι στιγμής το ρόστερ έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και αυτή είναι η επιδίωξη της Διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή, να φτιαχτεί μια σχετικά νεανική ομάδα που θα έχει όρεξη για δουλειά και δίψα για επιτυχίες.

Στόχος του Κοροίβου στο νέο πρωτάθλημα είναι η παραμονή στην Α2, σε μια δύσκολη σεζόν από οικονομική άποψη λόγω του κορονοϊού. Ο Κόροιβος όμως έχει μάθει 10 χρόνια τώρα στις υψηλές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ να παλεύει στο παρκέ και αυτό θα κάνει και φέτος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος