FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας – Νίκησε την Καλαμάτα ’80 – Δυο φιλικά το Σαββατοκύριακο

Ημερομηνία: 17-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος μετά τα τρία παιχνίδια Κυπέλλου που έδωσε με Οίακα Ναυπλίου, Χ. Τρικούπη Μεσολογγίου και Αμύντα, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου αντιμετώπισε στο Κλειστό της Ήλιδας την Καλαμάτα ’80, ομάδα της Γ΄ Εθνικής και την νίκησε με 59-42. Για την ηλειακή ομάδα δεν αγωνίστηκε ο Διονύσης Τάταρης που αποκόμισε τραυματισμό στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αμύντα και οι Γκαβασιάδης, Κατσαβόπουλος, που επίσης είχαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Το Σαββατοκύριακο ο Κόροιβος θα δώσει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια στο Κλειστό της Ήλιδας. Το Σάββατο στις 5μ.μ. θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή της Γ΄ Εθνικής και την Κυριακή την ίδια ώρα το Ληξούρι της Β΄ Εθνικής, που έχει ενισχυθεί αρκετά (έχει αποκτήσει μεταξύ άλλων τους έμπειρους και με μακρά θητεία στην Α2, Νιφόρα, Βαβάτσικο, Χονδρογιάννη) κι έχει υψηλούς στόχους. Στον Ν.Ε.Ο.Λ. αγωνίζεται εδώ και χρόνια ο Ηλείος ψηλός, Γρηγόρης Τρυφωνόπουλος.

Στα μεταγραφικά, ο Κόροιβος βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ακόμα μπασκετμπολίστα για την περιφέρεια. Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί οι Παπαρέγκας, Γκαβασιάδης, Ναούμης, Μίτροβιτς, Μαστόρος, Τάταρης και Νάνος, ενώ έχουν ανανεώσει οι Μιχαλούτσος, Κάππος, Κατσαβόπουλος.

Τέλος, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η διάθεση των καρτών διαρκείας. Το ενδιαφέρον από φίλους του Κοροίβου από όλη την Ηλεία είναι μεγάλο, καθώς οι «κυανόλευκοι» θα αγωνίζονται και φέτος στην δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία κι επιπλέον τα πρώτα δείγματα γραφής από την ομάδα είναι πολύ καλά, έχοντας ενισχυθεί με πολύ καλούς παίκτες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος