FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στο στόχαστρο ο Καμάρας

Ημερομηνία: 12-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 25χρονος φόργουορντ έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στον Άρη 

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος εντείνει τις προσπάθειές του να επανδρώσει το ρόστερ του και, σύμφωνα με πληροφορίες, μία από τις περιπτώσεις που μελετάει είναι ο Θεσσαλονικιός Νίκος Καμάρας. Ο 25χρονος φόργουορντ με ύψος 2.01μ.  έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στην Basket League με τον Άρη, έχοντας όμως μικρή συμμετοχή. Ο Καμάρας σε 20 αγώνες, είχε μέσο όρο 6΄ 38΄΄ λεπτά συμμετοχής. Σκόραρε συνολικά 29 πόντους με 4/5 βολές, 2/7 δίποντα, 7/21 τρίποντα και είχε επίσης 21 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Ο 25χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία στην Ακαδημία του Άρη, πριν μετακομίσει στον Μαντουλίδη. Από το 2015 έως το 2017 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και τη σεζόν 2017-18 έπαιξε στην Λάρισα.

Το καλοκαίρι του 2018 μεταπήδησε στην Καβάλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Αγρινίου. Τη σεζόν 2020-21 επέστρεψε στην Basket League, αγωνιζόμενος στη Λάρισα.

Ο Νίκος Καμάρας έχει διατελέσει διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Παίδων και Εφήβων.

Ο Κόροιβος μετά την απόκτηση του Πέτρου Νοέα και την ανανέωση με τους Μίτροβιτς, Μαστόρο, εντείνει τις προσπάθειές του να επανδρώσει το ρόστερ του και μέχρι το τέλος του μήνα το έμψυχο δυναμικό αναμένεται να έχει συμπληρωθεί.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος