FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στηρίζει ο Γεωργιόπουλος-Στην «Κίνηση Υποστηρικτών» ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας

Ημερομηνία: 29-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η ένταξη στην «Κίνηση Υποστηρικτών» του τμήματος μπάσκετ του Κοροίβου συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, και η υποστήριξη του δημάρχου Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργου Γεωργιόπουλου, αποκτά ιστορική σημασία. Η Αρχ. Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, στηρίζει τον Κόροιβο στο νέο του εγχείρημα, διαμέσου του δημάρχου της, Γιώργου Γεωργιόπουλου.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου είναι η εξής: «Η Κίνηση Υποστηρικτών του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Α.Σ.Α. Κόροιβος, σήμερα παίρνει και την ιστορική διάσταση που της αρμόζει! Η Αρχαία Ολυμπία, ο ιερός τόπος διεξαγωγής των Ολυμπιακών αγώνων στην αρχαιότητα, όπου στέφθηκε ο Κόροιβος ως πρώτος Ολυμπιονίκης το 776 π.χ., με πρωτοστάτη τον νυν Δήμαρχο κ. Γεωργιόπουλο Γεώργιο, στέκεται δίπλα στην Κίνηση, αφουγκραζόμενος την διττή σημασία της παρουσίας του Κοροίβου στο Πανελλήνιο… Ιστορική με το μεγαλείο του Ολυμπιακού πνεύματος και Προωθητική για την περιοχή μας προβάλλοντας τις ομορφιές την Ολυμπιακής γης… Δήμαρχε σε ευχαριστούμε για την αγάπη σου στον Κόροιβο!».

Ο δήμαρχος Αρχ. Ολυμπίας, ανέφερε χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα του Κοροίβου: «Ο Κόροιβος Αμαλιάδας, ένα ιστορικό ηλειακό σωματείο, με εμβέλεια που ξεπερνά τα στενά όρια της πόλης, ένα σωματείο με αξιοπρόσεκτη πορεία εν γένει στον αθλητισμό και γενικότερα τα τελευταία χρόνια στο μπάσκετ μέχρι και την πρώτη κατηγορία. Όλοι οι Ηλείοι και η αυτοδιοίκηση και κάθε πολίτης ξεχωριστά, κάθε σύλλογος και κάθε φορέας, πρέπει να συμμετέχει και νομίζω πως θα συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται για την στήριξη αυτού του αθλητικού σωματείου, το οποίο διαφημίζει την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Διοίκηση για την μεγάλη προσπάθεια που έχει αρχίσει, στήριξης αυτού του ιστορικού σωματείου, διότι θέλουμε πολύ σύντομα να το δούμε στα υψηλότερα σαλόνια του εθνικού μας πρωταθλήματος».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος