FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Στην «Κίνηση Υποστηρικτών» ο Μπράμος

Ημερομηνία: 26-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διάθεση καρτών μέλους

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η «Κίνηση Υποστηρικτών» του τμήματος μπάσκετ του Κοροίβου έχει από χθες άλλο ένα επιφανές μέλος. Ο λόγος για τον επιτυχημένο δικηγόρο και πρώην Αντιπεριφερειάρχη, Πάνο Μπράμο, τον οποίο ανακοίνωσε ο Κόροιβος με κάθε επισημότητα: «Η Κίνηση Υποστηρικτών του τμήματος Καλαθοσφαίρισης γίνεται πολύ δυνατή, με την ενσωμάτωση νέων και δημιουργικών φίλων της ομάδας! Ο Πάνος Μπράμος ως νέος άνθρωπος, επιτυχημένος δικηγόρος, πρώην Αντιπεριφερειάρχης και διαχρονικός φίλος του Κοροίβου ονειρεύεται και θέλει το συγκρότημα του Δελέγκου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ! Ευχαριστούμε Πάνο!».

Ο Πάνος Μπράμος δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Κοροίβου: «Ο Κόροιβος φέτος συμπληρώνει 40 χρόνια ενεργούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα της Ηλείας. Στη διαδρομή του αυτή μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές και συγκινήσεις. Δηλώνω παρών στην “Κίνηση Υποστηρικτών” της ομάδας μπάσκετ του Κοροίβου και είμαι βέβαιος ότι το δυναμικό σύνολο που έχει συγκροτήσει ο Κώστας Δελέγκος και όλοι μαζί οι υποστηρικτές, στο τέλος της χρονιάς θα πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Basket League. Από αυτό το προσκλητήριο, δεν μπορεί να λείψει κανένας Ηλείος».

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις κάρτες μέλους

Κατά τα άλλα, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούςη διάθεση καρτών μέλους του Κοροίβου για την νέα αγωνιστική περίοδο. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο στην επετειακή χρονιά των 40 χρόνων του Κοροίβου και ο σύλλογος καλεί τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν κάρτα μέλους και να πάρουν θέση στο Κλειστό της Ήλιδας, απολαμβάνοντας τη νέα ομάδα που σχεδιάζεται με σταθερά βήματα και όνειρα-φιλοδοξίες. Οι τιμές τους είναι μόλις 80 ευρώ για την μεγάλη εξέδρα (Κερκίδα Α) και 200 ευρώ για την πτυσσόμενη εξέδρα στο παρκέ (VIP).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν κάρτες μέλους ως εξής:

1. Γραφεία Συλλόγου ΑΣΑ Κόροιβος

Τρίτη 10:30 – 13:00

Τετάρτη 10:30 – 13:00

Πέμπτη 10:30 – 13:00

Διεύθυνση: Καραϊσκάκη & Αθαν. Διάκου.

Υπεύθυνος: Ντίνιας Κων/νος

Τηλ: 6974 938 401

2. Αδαμόπουλος Χάρης

GM & Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του ΑΣΑ Κόροιβος

Τηλ.: 6937 397 304

3. Κουλούρης Διονύσης

Τηλ.: 6906 570 419

4. Καθημερινά 6-9μ.μ. στο χώρο του κυλικείου του Κλειστού Γυμναστηρίου Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος