FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Σειρά έχει η Φ.Ε.Α.-Για την 4η σερί νίκη το Σάββατο στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 25-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Κόροιβος μετά από τρεις διαδοχικές νίκες, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Elite League, το Σάββατο, στο Κλειστό της Ήλιδας (ώρα 5μ.μ.), με αντίπαλο την νεοφώτιστη Φ.Ε.Α. Ν. Φιλαδέλφειας/Ν. Χαλκηδόνας, η οποία μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έκανε… σεφτέ στην κατηγορία κερδίζοντας τον Αμύντα. H ομάδα του Κώστα Δελέγκου είναι ανώτερη από την αθηναϊκή, αρκεί να το επιβεβαιώσει στο παρκέ. Με όπλο την δυνατή και φέτος άμυνά της, θα προσπαθήσει να πάρει άλλη μία νίκη την 5η φετινή και να αναρριχηθεί ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία, κατέχοντας αυτή την στιγμή την 5η θέση, σε ισοβαθμία με Ψυχικό, Χ. Τρικούπη, Παπάγου, Μεγαρίδα και Ερμή Σχηματαρίου!

Η Φ.Ε.Α. έχει πρώτο σκόρερ και ριμπάουντερ τον Βασίλη Καραχάλιο, που την προηγούμενη αγωνιστική ανακηρύχτηκε MVP με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ κόντρα στον Αμύντα. Ο 25χρονος φόργουορντ έχει μέσο όρο 15.4 πόντους και 8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Ο Κόροιβος καλείται να τον περιορίσει, όπως και τον γκαρντ Αλέξανδρο Στεργιάκη, που έχει 14.7 πόντους και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο καθώς και τον επίσης γκαρντ Λευτέρη Καραελευθέρη, που είναι τρίτος σκόρερ της ομάδας με 13 πόντους μέσο όρο. H Φ.Ε.Α. την Τετάρτη νίκησε στον Εύοσμο τον Αίαντα με 87-80 για το Κύπελλο Ελλάδας, ύστερα από δύο παρατάσεις, με τον Καραχάλιο να είναι ξανά πρώτος σκόρερ της με 24 πόντους.

Η Διοίκηση του Κοροίβου καλεί τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα το Σάββατο, ώστε να συνεχίσει την ανοδική της πορεία στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 26/11-Ώρα 5μ.μ.

Κόροιβος -Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ. (Αναστόπουλος-Λιότσιος-Νάστος)

Αγρίνιο-Ερμής Σχηματαρίου (Κωνσταντινίδου-Κανελλόπουλος-Μαρινάκης)

Ψυχικό-Αίας Ευόσμου (Δαρλαμήτσος-Σκανδαλάκης-Κονταράτος)

Τρίτων-Ν.Ε. Μεγαρίδος (Θεοδωρόπουλος-Καλογερόπουλος-Σπυρόπουλος)

Πανερυθραϊκός-Χ. Τρικούπης (Κατραχούρας-Αγγελής-Τεφτίκης)

Αμύντας-Παπάγου (Κωνσταντινόπουλος-Στρέμπας-Μαρτινάκος)

Ηρακλής-Μαρούσι (Ξενικάκης-Ταρενίδης Σ.-Κατωτικίδης)

Κυριακή 27/11-Ώρα 3μ.μ.

Καβάλα-Ελευθερούπολη (Πουρσανίδης Κ.-Ελευθεριάδης-Αγραφιώτης)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος