FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Περιμένει τον “μπομπέρ” Παπαρέγκα

Ημερομηνία: 30-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον 28χρονο φόργουορντ

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Κόροιβος δεν έχει κάνει πίσω στην υπόθεση του Νίκου Παπαρέγκα. Μπορεί ο 28χρονος φόργουορντ να έχει προτάσεις από δυνατές ομάδες της Α2 αλλά και από το εξωτερικό, αλλά ο αμαλιαδίτικος σύλλογος έχει κάνει την δική του καλή πρόταση και περιμένει την απάντηση του Θεσσαλονικιού παίκτη.

Ο 28χρονος φόργουορντ την προηγούμενη σεζόν ήταν εκ των κορυφαίων παικτών στην Α2 με μέσο όρο 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά παιχνίδι, και είναι φυσικό ο Κόροιβος να θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, αλλά και να περιμένει όσο είναι δυνατόν.

Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, με την Διοίκηση του Κοροίβου να μην διαψεύδει αλλά ούτε και να επιβεβαιώνει την φημολογία, εωσότου πέσουν οι υπογραφές! Απλά, κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον κρατήσει στην Αμαλιάδα και δεν έχει παρά να αισιοδοξεί… Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Νίκου Παπαρέγκα και ενδεχόμενη παραμονή του στην ομάδα, θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία για τον Κόροιβο.

Θυμίζουμε πως έχουν ανανεώσει οι Μίτροβιτς, Μαστόρος, ενώ έχουν αποκτηθεί οι Νοέας, Ερμείδης, Ρουμελιώτης και Ιατρίδης. Η ομάδα πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ, το οποίο αναμένεται να γεμίσει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Το πρωτάθλημα της Α2 θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος