FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Ημέρα γιορτής…

Ημερομηνία: 06-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το τμήμα μπάσκετ γιορτάζει σήμερα τα 40 χρόνια ιστορίας στο εστιατόριο «Αμβροσία summer» στο Παλούκι

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Το τμήμα μπάσκετ του Κοροίβου γιορτάζει σήμερα τα 40 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με την διοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης, με ζωντανή μουσική, στις 9μ.μ., στο εστιατόριο «Αμβροσία summer» στο Παλούκι Αμαλιάδας. Μια όμορφη εκδήλωση, όπου παράγοντες, προπονητές, παίκτες όλων των τμημάτων και οι σιτοί φίλαθλοι της ομάδας (Koroivians), σε κλίμα χαλαρό και γιορτινό, θα απολαύσουν την βραδιά, με αντικείμενο συζήτησης τον αγαπημένο τους Κόροιβο, που 40 χρόνια τώρα περικλείει στην ιστορία του πάρα πολλές χαρές και ελάχιστες λύπες.

Σε ανακοίνωσή του ο Κόροιβος καλεί όλους τους φίλους της ομάδας στην εκδήλωση, που θα έχει ζωντανή μουσική, φαγητό και ποτό, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα σαράντα χρόνια παρουσίας του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα τόσο της Ηλείας όσο και της χώρας. To κόστος της πρόσκλησης είναι 13 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και ποτά.

Προσκλήσεις για την εκδήλωση διατίθενται από τα γραφεία του συλλόγου, και από τους ανθρώπους του συλλόγου στα παρακάτω τηλέφωνα: Αδαμόπουλος Χάρης 6937397304, Κουλούρης Διονύσης 6906570419.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος