FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Με νίκη στο Μαρούσι, αλλάζει τα δεδομένα!

Ημερομηνία: 07-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο, στο Κλειστό του Αγ. Θωμά, το πολύ σημαντικό παιχνίδι

 

Ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη, μετά τη σπουδαία νίκη του επί της Καρδίτσας στην Ήλιδα, δίνει το Σάββατο άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου στις 5μ.μ. στο Κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι θα αντιμετωπίσει τον Γ.Σ. Αμαρουσίου, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Το Μαρούσι έχει δύο νίκες λιγότερες από τον Κόροιβο και το παιχνίδι είναι απολύτως στα μέτρα της ηλειακής ομάδας. Με νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα  για την αποφυγή των πλέι-άουτ και την απευθείας παραμονή στην Α2 καθώς ακολουθεί το εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών και αν γίνουν τρεις οι σερί νίκες, ο Κόροιβος θα αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να αποφύγει τα πλέι-άουτ. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή, οι κυανόλευκοι βρίσκονται μόλις μία νίκη πίσω από την προνομιούχο 10η θέση, που ισοδυναμεί με παραμονή.

5-4 εντός το Μαρούσι

Ο Γ.Σ. Αμαρουσίου έχει πέντε νίκες στο πρωτάθλημα, όλες εντός, επί της Καβάλας, του Ηρακλή, του Εθνικού, της Καρδίτσας και της Καστοριάς, ενώ έχει ηττηθεί εντός από Διαγόρα Δρυοπιδέων, Αμύντα, Ερμή Αγιάς και Χαρ. Τρικούπη. Έχει, δηλαδή, στην έδρα του 5 νίκες και 4 ήττες και ο Κόροιβος μπορεί να περάσει νικηφόρα από το Κλειστό του Αγίου Θωμά.

Περαιτέρω προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Μιχάλη Κουταλιανού, πέρα από τη γνωστή απουσία του τραυματία Γιώργου Τσιάκου, που αναμένεται να επιστρέψει τον επόμενο μήνα, ίσως και νωρίτερα…

 

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Σάββατο 9/2-Ώρα 1μ.μ.

Ψυχικό -Ιπποκράτης

Ώρα 5μ.μ.

Γ.Σ. Αμαρουσίου –Κόροιβος

Πευκοχώρι –Χαρ.Τρικούπης

Καστοριά -Ιωνικός Νίκαιας

Απόλλων Π. -Καβάλα

Καρδίτσα -Ηρακλής

Εθνικός -Διαγόρας Δρ.

Αμύντας -Ερμής Αγιάς


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος