FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη: Ευχαριστήριο για τον ετήσιο χορό

Ημερομηνία: 14-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους στη λαμπερή εκδήλωση που διοργανώθηκε από την ομάδα μας το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Δεμίρης Royal.

Περίπου 400 άτομα παρευρέθησαν στο ετήσιο χορό για το 2019, διατρανώνοντας δια της μαζικής τους συμμετοχής πως ο Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη προβάλλει ολόκληρη την Ηλεία στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, διαδραματίζοντας, την ίδια στιγμή ωστόσο, σημαίνοντα ρόλο στην κοινωνική ζωή όλων μας, με την αθλητική προσφορά του και αυτή εκτός των στενών ορίων του παρκέ και γηπέδων.

Στον απόηχο της εκδήλωσης, ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και πιστεύουμε ότι απήλαυσε μια όμορφη βραδιά, με ειδικές αναφορές στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ομάδας, πλούσιο φαγητό και διασκέδαση.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της εκδήλωσης. Ειδικότερα, πρόκειται για τους: Θλιβερός (Αναψυκτικά, Ποτά, Τσιγάρα, Ζαχαρώδη Προϊόντα), Wind κατάστημα Αμαλιάδας & Λεχαινών, Γ. Καράμπελας, Care Service Σταθόπουλος (Υπηρεσίες Υγιεινής), Αριστογείτων (Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι), Comvos Coffee και τον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης, την εταιρία Multi Productions του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Βαρουξή.

Επίσης, ευχαριστούμε τους κυρίους Κώστα Νικολόπουλο, Νίκο Παρασκευόπουλο, Κώστα Αβραμόπουλο και την εταιρία ΑΦΟΙ Ζαφειράκη, για την καίρια συνεισφορά τους στην διεξαγωγή του χορού, καθώς και τα καταστήματα: Welcome Stores Νικολόπουλος, Παρράς Ηλεκτρικές Συσκευές,  Λαγογιάννης Οπτικά, Κουμουκέλης Ταξιδιωτικό Γραφείο, Κοσμήματα Γεωργακόπουλος, Σταυρούλιας κατάστημα αθλητικών ειδών,  Kokla Al Mare καφέ μπαρ, Κότσιφας πρακτορείο ΟΠΑΠ & Στροφή καφέ μπαρ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος