FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Φιλικές νίκες επί της Κορίνθου και της Καλαμάτας

Ημερομηνία: 22-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δύο φιλικά έδωσε η ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου, την Κυριακή και τη Δευτέρα, στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον ΚΑΟ Κορίνθου, ομάδα της Β΄ Εθνικής. Σε ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημά της, οι προπονητές Κώστας Σορώτος και Κώστας Δελέγκος είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πλάνα τους και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα. Το σκορ διαμορφώθηκε στο 47-54 για τον Κόροιβο, που αγωνίστηκε χωρίς το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, τον Παντελή Μαραγκάκη, που απουσίαζε δικαιολογημένα.

Την Δευτέρα ο Κόροιβος φιλοξένησε στο κλειστό της Ήλιδας την Καλαμάτα B.C., ομάδα της Γ΄ Εθνικής. Ήταν μια πολύ καλή προπόνηση και για τις δύο ομάδες ενόψει των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων τη φετινή σεζόν. Ο coach Δελέγκος έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες στο δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι σε λιγότερο από 24 ώρες.

Για τον Κόροιβο δεν αγωνίστηκαν ο Παντελής Μαραγκάκης (απουσίαζε δικαιολογημένα) και ο Γιώργος Παπαδιονυσίου προληπτικά λόγω μικροτραυματισμού του στον αγώνα με τον ΚΑΟ Κορίνθου την προηγούμενη ημέρα.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 61-50. Η προετοιμασία του Κοροίβου συνεχίζεται καθημερινά με διπλές προπονήσεις ώστε να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος