FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Επιτυχημένη ημερίδα με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Ημερομηνία: 31-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Θεσμός έχει γίνει την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων οι ημερίδες που διοργανώνει το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Κοροίβου με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Έτσι, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την περασμένη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, η διαδικτυακή εκδήλωση, μέσω του καναλιού koroivos bc στο youTube, με θέμα «Προοπτικές Ανάπτυξης στην META COVID-19 εποχή: Ο Ρόλος που καλείται να παίξει ο αθλητισμός και ιδιαίτερα η Καλαθοσφαίριση».
Στην εκδήλωση κεντρικός ομιλητής ήταν ο Δρ. Νίκος Γεωργιάδης University of Illinois-Σύμβουλος Αθλητικού Ακαδημαϊκού και επαγγελματικού Προσανατολισμού, Δ/ντής ATHLELIXIS.GR.
Συμμετείχε επίσης ο προπονητής του Κοροίβου, Κώστας Δελέγκος, καθώς επίσης και ο προπονητής των τμημάτων υποδομής του Γ.Σ Περιστερίου, Γιάννης Βαλληνδράς. Αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι πτυχές και οι προοπτικές της μετά covid-19 εποχής στον Αθλητισμό, αλλά και τα σωρευμένα προβλήματα που υπάρχουν, ενώ κατατέθηκαν τεχνοκρατικές απόψεις από τους ειδικούς για αντιμετώπιση αυτών.
Ο Α.Σ.Α. Κόροιβος μέσω ανακοίνωσής του ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που για δεύτερη χρονιά συμμετείχε καθοριστικά σε αυτή την δράση, αλλά ιδιαίτερα την ψυχή αυτής της διοργάνωσης τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρη Νικολακόπουλο, που με τις επίμονες προσπάθειές του κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση της εκδήλωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος