FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Επιστροφή Μάριου Ματαλών!

Ημερομηνία: 29-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Μάριος Ματαλών μετά από 8 χρόνια επιστρέφει στον Κόροιβο. Ο έμπειρος γκαρντ είναι η δεύτερη μεταγραφή του Κοροίβου, μετά τον Διονύση Τάταρη και ο ηλειακός σύλλογος αρχίζει να γεμίζει το ρόστερ τους με καλούς παίκτες που θα τον κάνουν πρωταγωνιστή στο νέο πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση του Κοροίβου

«Μια σπουδαία προσθήκη ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας. Ο Μάριος Ματαλών, αθλητής έμπειρος με σπουδαία καριέρα συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας μας και θα ενισχύσει τις προσπάθειές μας στο Πρωτάθλημα της Α2. Σιγά – σιγά συμπληρώνεται το παζλ του ρόστερ της ομάδας μας.

Ο Ματαλών ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα του Άρη την περίοδο 2005-2006.

Το 2007-08 αγωνίστηκε με το Πανεπιστήμιο του Γουαϊόμινγκ σε τρεις αγώνες του NCAA και επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας την φανέλα του Κολοσσού Ρόδου σε 14 αγώνες. Την επόμενη χρονιά δόθηκε δανεικός στην Α.Ε. Λάρισας.

Το 2009-10 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Ισραήλ με την ομάδα της Χάποελ Αφούλα.Το 2010-11 φόρεσε την φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας ενώ μεταγράφηκε στον Ηλυσιακό το 2011-12, επιστρέφοντας στο πρωτάθλημα της Α1 μετά από τρία χρόνια.

Το καλοκαίρι του 2012 συμφώνησε με την ομάδα του ΟΦΗ, η οποία αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2, πριν μεταγραφεί για δύο σεζόν στα Τρίκαλα.

Το καλοκαίρι του 2015 υπέγραψε στον Α.Γ.Ο. Ρεθύμνου, ενώ το καλοκαίρι του 2016 συμφώνησε με την ομάδα του Πανιωνίου. Το 2017 αγωνίστηκε με την φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, ενώ πέρυσι έκλεισε την σεζόν στο Ισραήλ και την Ραμάτ Γκαν.

Μάριε καλώς ήρθες (ξανά) στην ομάδα μας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος