FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Δύσκολη έξοδος στα Μέγαρα-Το πρόγραμμα της σημερινής 19ης αγωνιστικής

Ημερομηνία: 22-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com

Μετά την διακοπή λόγω του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας, το πρωτάθλημα της Elite League συνεχίζεται σήμερα με την διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής. Ο Κόροιβος, που έχει στο πρωτάθλημα ρεκόρ 10 νίκες-7 ήττες και αγώνα λιγότερο με τον Τρίτωνα στην Αθήνα, παίζει στις 5μ.μ. στα Μέγαρα με αντίπαλο την Ν.Ε. Μεγαρίδας. Ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια νεοφώτιστη, αλλά καλή ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει μία νίκη λιγότερη από τον Κόροιβο (9 νίκες-9 ήττες). Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου μετά την ήττα στην παράταση από τον Πανερυθραϊκό, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να παραμείνει σε τροχιά πλέι-οφ. Η Μεγαρίδα είχε κερδίσει στον α΄ γύρο στην Αμαλιάδα με 91-88, ενώ στην έδρα της δεν είναι «άτρωτη», έχοντας 5 νίκες-4 ήττες. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Κόροιβο δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Coach, Κώστα Δελέγκου.

Στ. Μίτροβιτς: «Είχαμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε»

Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ του Κοροίβου, Στέφαν Μίτροβιτς, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της Elite league για το σημερινό ματς ανέφερε πως η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε περισσότερο χρόνο στην ομάδα να δουλέψει: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την ήττα της περασμένης Τετάρτης. Η διακοπή του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο, για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας, μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε περισσότερο χρόνο να δουλέψουμε ανάμεσα στα παιχνίδια. Παίζουμε με μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Μεγαρίδα. Είναι ένα δύσκολο και απρόβλεπτο πρωτάθλημα, και πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην βαθμολογία. Υπάρχει όμως ακόμα πολύς δρόμος μέχρι να φτάσουμε εκεί».

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής

Τετάρτη 22/2

16.15: Ελευθερούπολη-Μαρούσι (Πουρσανίδης Κ.-Λόρτος-Εκίζογλου)

17.00: Ν.Ε. Μεγαρίδος-Κόροιβος (Θεονάς-Καρπάνος-Σκανδαλάκης)

17.00: Ερμής Σχημ.-Ηρακλής (Σώμος-Στρέμπας-Τζίμης)

17.00: Πανερυθραϊκός-Καβάλα (Λιότσιος-Λογοθέτης-Καραμπιτσάκος)

17.00: Τρίτων-Αγρίνιο (Τσώνος-Ασλανίδης-Μακρόπουλος)

17.00: Χαρ. Τρικούπης-Ψυχικό (Γερακίνης-Μαραμής-Χατζηχαρίσης)

18.00: Αίας Ευόσμου-Αμύντας (Σταματόπουλος-Παπαγερίδης-Πράττος)

20.00: Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ.-Παπάγου (Θεοδωρόπουλος-Ζιώγας-Τηγάνης)

1 Μαρτίου με Τρίτωνα

Η Ε.Ο.Κ. όρισε χθες τους τρεις αγώνες της Elite League που είχαν αναβληθεί. Το παιχνίδι του Κοροίβου στην Αθήνα με τον Τρίτωνα, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου, στις 5μ.μ.. Οι αγώνες Καβάλα-Τρίτων και Φ.Ε.Α. Ν.Φ./Ν.Χ.- Χαρ. Τρικούπης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου, στις 5μ.μ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος