FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Διημερίδα με θέμα «Αθλητισμός στην εποχή της πανδημίας»

Ημερομηνία: 23-12-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος διοργανώνει το προσεχές Σαββατοκύριακο 26-27 Δεκεμβρίου, διαδικτυακή διημερίδα μέσω του καναλιού του στο YouTube, με θέμα «Αθλητισμός στην εποχή της πανδημίας: οι επιπτώσεις στους αθλητές και ο ρόλος της διατροφής». Ομιλητές είναι το Σάββατο ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Υπεύθυνος για το Αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ε.Ο.Κ., Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος, ο διατροφολόγος Νίκος Γιαννακόπουλος και ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Υγεία», Ιωάννης Τριανταφυλλόπουλος, ενώ θα υπάρξει και συνέντευξη με τον προπονητή Νίκο Παπανικολόπουλο.
Την Κυριακή ομιλητές είναι οι προπονητές μπάσκετ Κώστας Παπαδόπουλος και Κώστας Δελέγκος, ο Σύμβουλος Αθλητικού, Ακαδημαϊκού και Επαγγελματικού προσανατολισμού Νίκος Γεωργιάδης, ενώ θα λάβει χώρα συνέντευξη με τον πρώην προπονητή του Κοροίβου, Χάρη Μαρκόπουλο.
Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία από τον ηλειακό σύλλογο, που είναι ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν και την υγεία των αθλητών. Η διημερίδα με τους διακεκριμένους ομιλητές της θα προσφέρει πολλά στην ενημέρωση μικρών και μεγάλων ηλικιακά αθλητών αναφορικά με την άθληση κατά την εποχή του κορωνοϊού.
Την διημερίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι του Κοροίβου στο YouTube https://youtube.com/channel/UCZH5Bqc88v-ARWxkHggaqBw


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος