FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Μπροστά στον κόσμο του το Σάββατο-Στις 5μ.μ. κόντρα στο Παγκράτι

Ημερομηνία: 21-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος δίνει το Σάββατο τον δεύτερο αγώνα του στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής και το πρώτο μπροστά στον κόσμο του. Στις 5μ.μ., στο Κλειστό της Ήλιδας, θα υποδεχτεί το Παγκράτι (ματς για την 3η αγωνιστική), το οποίο νίκησε στην παράταση τον Αμύντα το περασμένο Σάββατο, εκτός έδρας. Ο Κόροιβος ξεκίνησε, ως γνωστόν, με ήττα το πρωτάθλημα της Α2, στη Ν. Ερυθραία, με τους πολλούς τραυματισμούς και τις απουσίες από τις προπονήσεις τον τελευταίο ένα-ενάμισι μήνα να επηρεάζουν, όπως είναι λογικό, την ομάδα. Τραυματισμοί και απουσίες συνεχίζουν να υπάρχουν και ως εκ τούτου η ομάδα του Κώστα Δελέγκου, θέλει χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Το Σάββατο κόντρα στο Παγκράτι θα λείπουν και πάλι οι τραυματίες Ναούμης, Μιχαλούτσος καθώς και ο Οικονομόπουλος, που ως αθλητής χρειάζεται χρόνο να επανακτήσει πλήρως τις ανάσες του μετά το «χτύπημα» από τον κορωνοϊό. Επιπλέον, ο Βένος Μαστόρος που τραυματίστηκε στο γαστροκνήμιο στον αγώνα στη Ν. Ερυθραία, επέστρεψε χθες στις προπονήσεις.

Επιτακτική η νίκη

Παρά τα προβλήματα, ο Κόροιβος θέλει διακαώς τη νίκη το Σάββατο για να αρχίσει να μαζεύει δίποντα στη βαθμολογία και να κάνει την ζωή του πιο εύκολη στη συνέχεια. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ας είναι μόλις το δεύτερο στο πρωτάθλημα και οι «κυανόλευκοι» θέλουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους για να φτάσουν στη νίκη. Άλλωστε είναι το πρώτο εντός για το πρωτάθλημα της Α2 και αναμένεται το Κλειστό της Ήλιδας να συγκεντρώσει πολύ κόσμο.

Να θυμίσουμε πως η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιείται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει για την πανδημία. Δηλαδή, δικαίωμα εισόδου έχουν οι εμβολιασμένοι επιδεικνύοντας το πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, επίσης με την επίδειξη του ανάλογου πιστοποιητικού. Για παιδιά έως 17 ετών, η είσοδος γίνεται με πιστοποιητικό διενέργειας αρνητικού rapid test τις τελευταίες 48 ώρες. Η χρήση μάσκας μέσα στο Κλειστό Γυμναστήριο είναι υποχρεωτική.

 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 23 Οκτωβρίου

 

Ώρα 4 μ.μ.

Ελευθερούπολη-Τρίτων: Γερακίνης-Κοϊμτζόγλου-Ξέρας

 

Ώρα 5 μ.μ.

Κόροιβος-Παγκράτι: Αναστόπουλος Α.-Τσιμπούρης-Νάστος

Καρδίτσα-Πανερυθραϊκός: Πουρσανίδης Κ.-Ελευθεριάδης-Δέλλας

Αμύντας-Φίλιππος Β.: Μάνος-Κωνσταντινίδου-Μακρόπουλος

Ψυχικό-Δάφνη Δ.: Τσολάκος-Καραβίτης-Τεφτίκης

Καβάλα-Μαρούσι: Ευφραιμίδης-Μαραμής-Χατζημπαλίδης

Χ. Τρικούπης-Οίαξ Ναυπλίου: Κωνσταντινόπουλος-Σκαλτσής-Γεράνιος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος