FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: «Αποκαλυπτήρια» με Χαρ. Τρικούπη-Στις 5.30μ.μ. στην Ήλιδα

Ημερομηνία: 18-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο Κλειστό της Ήλιδας, μπροστά στους φιλάθλους του, δίνει σήμερα ο Κόροιβος, κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου του Ντίνου Καλαμπάκου (ώρα έναρξης 5.30μ.μ.). Πρόκειται για το δεύτερο τεστ προετοιμασίας μετά από αυτό με την Παναχαϊκή στην Πάτρα και είναι σαφώς πιο δυνατό απέναντι σε μια ομάδα ίδιας κατηγορίας, που την προηγούμενη σεζόν είχε εξαιρετική πορεία, καταλαμβάνοντας την 3η θέση (σε ισοβαθμία με άλλες τέσσερις ομάδες) και παίζοντας στα πλέι-οφ. Παράλληλα, ο Χαρ. Τρικούπης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του πολύ πιο νωρίς από τον Κόροιβο και είναι πιο έτοιμος. Το σημερινό φιλικό αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο στο Κλειστό (η είσοδος είναι ελεύθερη), καθώς οι Ηλείοι φίλαθλοι θέλουν να δουν από κοντά τους νέους παίκτες του Κοροίβου, οι οποίοι με τις ικανότητες και το ταλέντο τους, θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Basket League.

Κράμα έμπειρων και ταλαντούχων

Ο φετινός Κόροιβος διαθέτει ένα κράμα έμπειρων και νεαρών- ταλαντούχων παικτών. Επτά παίκτες είναι από 25 έως 32 ετών, οι Μπεκρής (25), Ρουτκάουσκας (27), Μάινς (28), Ματαλών (30), Χρυσόπουλος (30), Σιγκούνας (31), Αθανασούλας (32) και οι υπόλοιποι έξι από 18 έως 21 ετών, οι Κάτζος (18), Ρούνης (18), Μπουγάς (18), Χατζηδάκης (19), Δημητρακόπουλος (19) και Τάταρης (21). Το μέσο όρο ηλικίας του φετινού Κοροίβου είναι τα 24 χρόνια.

Τη Δευτέρα ενσωματώθηκε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Λιθουανός Ρονάλντας Ρουτκάουσκας και πλέον όλοι είναι στη διάθεση του τεχνικού Κώστα Παπαδόπουλου και των συνεργατών του, Δημήτρη Φωτόπουλου και Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλου. Την προσεχή Κυριακή ξεκινούν και οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Κόροιβος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, για τη 2η αγωνιστική της Α΄ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, το νικητή του ζευγαριού Έσπερος Λαμίας-Φίλιππος Βέροιας (παίζουν σήμερα). Αν προκριθεί θα παίξει την Τετάρτη 25/9, εντός έδρας, με το νικητή Δόξα Λευκάδας ή Κ.Σ. Γέφυρας-Α.Ο. Παγκρατίου. Αν περάσει θα παίξει για τη Β΄ Φάση στις 2 Οκτωβρίου εκτός έδρας.

*Με ικανοποιητικό ρυθμό κινείται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Μάλιστα σήμερα θα υπάρχει στο Κλειστό σημείο πώλησης εισιτηρίων διαρκείας για όποιον ενδιαφέρεται να κλείσει θέση στο ταξίδι της χρονιάς που ξεκινά, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κοροίβου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος