FOLLOW US: facebook twitter

Kόροιβος: Αναχωρεί για Βέροια – Κόντρα στον Φίλιππο το Σάββατο

Ημερομηνία: 29-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Ο Κόροιβος ολοκληρώνει σήμερα το μεσημέρι την προετοιμασία του και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για την Βέροια, όπου θα διανυκτερεύσει, και το απόγευμα του Σαββάτου στις 5μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον Φίλιππο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής (η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη, με τον Κόροιβο να υποδέχεται το Αγρίνιο).
Η ομάδα του Κώστα Δελέγκου έχει μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και στη Βέροια θα κυνηγήσει την δεύτερη νίκη της. Ένα πολύ κομβικό παιχνίδι καθώς ακολουθούν δύο εντός έδρας αγώνες με Αγρίνιο και Δάφνη Δαφνίου και αν η ηλειακή ομάδα περάσει από την Βέροια και στη συνέχεια αξιοποιήσει την δυνατή έδρα της, θα έχει ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα της Α2. Ο Κόροιβος φέτος έχει πολλές δυνατότητες όπως έδειξε και κόντρα στο Παγκράτι, αρκεί οι παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και να δείξουν την αξία τους στο παρκέ. Μπορούν τη νίκη στη Βέροια και φέρονται αποφασισμένοι να παλέψουν γι’ αυτή.

Απών από τον αγώνα στην πόλη της Μακεδονίας θα είναι ο Κώστας Οικονομόπουλος, που δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά την «περιπέτεια» με τον κορωνοϊό. Η συμμετοχή των Ναούμη, Μιχαλούτσου, που ήταν τραυματίες και δεν αγωνίστηκαν στα δύο πρώτα παιχνίδια, είναι αμφίβολη.

 

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Σάββατο 30/10-Ώρα 5μ.μ.

Φίλιππος Β.-Κόροιβος: Συμεωνίδης-Μπακάλης-Θεοδώρου
Παγκράτι-Καρδίτσα: Δαρλαμήτσος-Καρπάνος-Ασλανίδης
Δάφνη Δ.-Αμύντας: Ζακεστίδης-Καλογερόπουλος Φ.-Αναστασίου
Μαρούσι-Ψυχικό: Τσώνος-Θεοδωρόπουλος-Τηγάνης
Τρίτων-Καβάλα: Παναγιώτου-Ελευθεριάδης Πλ.-Λογοθέτης
Οίαξ-Ελευθερούπολη: Μηλαπίδης-Ζιώγας-Αντωνιάδης
Πανερυθραϊκός-Αγρίνιο: Αναστόπουλος Αντ.-Χριστινάκης-Σκανδαλάκης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος