FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Βαδίζει σε νέο πλάνο

Ημερομηνία: 02-07-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι κινήσεις για την περαιτέρω οργάνωση και καλύτερη λειτουργία της ομάδας

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας μετά τις δυσμενείς οικονομικά συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί ελέω του κορονοϊού, δρομολογεί, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ένα νέο πλάνο αναφορικά με την οργάνωση και λειτουργία της ομάδας, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί επιτυχώς στα νέα δεδομένα που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό και δη στο μπάσκετ.

Ένα πλάνο που περιλαμβάνει τη δραστηριοποίηση αρκετών νέων προσώπων προς όφελος της ομάδας, που με τη συνεργασία τους με τους «παλιούς» παράγοντες, που πολλά χρόνια τώρα έχουν σηκώσει το βάρος της ομάδας σχεδόν αποκλειστικά, όλοι μαζί προσδοκούν στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, ώστε ο Κόροιβος να συνεχίσει απρόσκοπτα την πορεία του στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Κοντολογίς, νέα πρόσωπα-φρέσκιες ιδέες σε συνδυασμό με την εμπειρία των «παλιών», είναι τα συστατικά για την ορθότερη εξελικτική πορεία του Κοροίβου.

Μια αρκετά μεγάλη, λοιπόν, ομάδα ανθρώπων, νέων και παλιών, που αγαπούν τον Κόροιβο και θέλουν να προσφέρουν στο σύλλογο, με βάση ένα οργανόγραμμα θα αναλάβουν συγκεκριμένες αρμοδιότητες ο καθένας (εύρεση χορηγιών, κάρτες διαρκείας, αγωνιστικά θέματα κλπ.), έτσι ώστε ο σύλλογος να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα και έχουν αντίκτυπο και στον αθλητισμό.

Η λέσχη μελών

Μέλημα των ανθρώπων του Κοροίβου είναι, μεταξύ άλλων, η αξιοποίηση της «λέσχης μελών», όπως ήταν οι «Koroivians» πριν τρία χρόνια, όπου τα μέλη θα καταβάλλουν μηνιαία συνδρομή για τις λειτουργικές ανάγκες της ομάδας. Πρόκειται για ένα σημαντικό κομμάτι του νέου πρότζεκτ, καθώς με αυτόν τον τρόπο ο Κόροιβος θα έχει πάγια έσοδα και θα μπορεί με έναν εύλογο αριθμό μελών, να καλύψει ένα μεγάλο μέρος από τα πάγια μηνιαία έξοδά του. Φυσικά, τα μέλη του Κοροίβου θα έχουν το προνόμιο να προμηθεύονται δωρεάν την κάρτα διαρκείας της ομάδας, αλλά και άλλες παροχές.

Όλο αυτό το νέο πλάνο οργάνωσης και λειτουργίας, έχει τεθεί επί τάπητος το τελευταίο διάστημα από τους ανθρώπους του Κοροίβου και μέχρι τις 15 Ιουλίου θα έχει προβλεφθεί κάθε λεπτομέρεια και θα είναι έτοιμο ώστε να ξεκινήσει η εφαρμογή και υλοποίησή του. Θυμίζουμε πως ο Κόροιβος φέτος θα έχει σχετικά χαμηλό μπάτζετ στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με πρωταρχικό στόχο την παραμονή στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία. Και όλα φέτος θα κυλήσουν με βάση το οργανόγραμμα και το οικονομικό πλάνο, που θα επιβεβαιωθεί μέχρι τα μέσα του Ιουλίου, χωρίς να υπάρξουν υπερβάσεις που θα ζημιώσουν το σύλλογο και θα τον κάνουν να «εκτροχιαστεί» οικονομικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος