FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Θετικό κλίμα για συνέχιση της συνεργασίας με Παπαδόπουλο

Ημερομηνία: 27-05-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μπορεί η σεζόν να έχει μόλις ολοκληρωθεί στην Α2 Εθνική καθώς είναι νωπή ακόμα η απόφαση για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει ακόμα παρθεί απόφαση για το πόσες τελικά ομάδες θα είναι στην κατηγορία τη νέα σεζόν, εντούτοις, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Κόροιβος και ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πολύ πιθανό να συνεχίσουν μαζί και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός και με βάση το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, το πιθανότερο είναι να συνεχιστεί η συνεργασία τους και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Θυμίζουμε πως ο Κώστας Παπαδόπουλος είχε ξεκινήσει τη σεζόν στον Κόροιβο και είχε αποχωρήσει μετά την 4η αγωνιστική (τέλη Οκτωβρίου) για προσωπικούς λόγους. Επέστρεψε στην ομάδα στα μέσα Φεβρουαρίου και πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του Κοροίβου σε δύο παιχνίδια μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Ήλιδα και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ψυχικό.

Περιμένει στήριξη από την Πολιτεία

Ο Κόροιβος, λοιπόν, εκτός απροόπτου, θα πορευτεί με τον φιλόδοξο Κώστα Παπαδόπουλο (προπονητής της Εθνικής Παίδων-U16) στο τιμόνι του τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, όπως λένε οι άνθρωποι της ομάδας, είναι η Πολιτεία να στηρίξει οικονομικά τις ομάδες της Α2 στη δύσκολη συγκυρία που διάγουμε ελέω του κορονοϊού.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων της Α2 στην τηλεδιάσκεψη που είχαν προ τριών εβδομάδων, είχαν συζητήσει για το μέλλον της κατηγορίας και το πώς θα υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες τη νέα σεζόν, ώστε να διεξαχθεί πρώτα απ’ όλα ένα πρωτάθλημα βιώσιμο οικονομικά. Οι ομάδες είχαν συμφωνήσει πως δεν επιθυμούν τη δημιουργία δύο ομίλων, κάτι που θα γίνει πράξη, καθώς πάμε για έναν όμιλο των 18 ομάδων (αντί για 16) και από κει και πέρα έθεσαν ως απαραίτητη «συνθήκη» ενόψει της νέας σεζόν την οικονομική στήριξη από την Πολιτεία, με κάλυψη των οδοιπορικών και των εξόδων των αγώνων, έτσι ώστε να μπορέσουν όλες οι ομάδες να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στο νέο πρωτάθλημα.

Κοντολογίς, ο Κόροιβος, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες της Α2, περιμένουν από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία να προχωρήσουν σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα των συλλόγων τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος