FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Στηρίζει την Πανηλειακή απεργία-Την Τετάρτη το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πατρών

Ημερομηνία: 25-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Κόροιβος εξέδωσε το Σάββατο ανακοίνωση πως στηρίζει την Πανηλειακή γενική απεργία της 26ης Φεβρουαρίου για το θέμα της κατασκευής της Ε.Ο. Πατρών Πύργου. Ο σύλλογος της Αμαλιάδας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε όλα τα μείζονα θέματα που αφορούν την κοινωνία και δεν θα μπορούσε να μην ενεργοποιηθεί σε ένα τέτοιο μεγάλο ζήτημα που αφορά ανθρώπινες ζωές. Ο Κόροιβος, ο οποίος σχεδόν 4 δεκαετίες τώρα, από την  ίδρυσή του,  χρησιμοποιεί το δρόμο για να ταξιδεύει σε άλλες πόλεις για αγώνες είτε υποδέχεται ομάδες στην Αμαλιάδα για τη διεξαγωγή παιχνιδιών,  ζητά να ολοκληρωθεί άμεσα το έργο χωρίς καθυστέρηση, καθώς, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «οι ζωές είναι πάνω από τα συμφέροντα».

Η ανακοίνωση του Κοροίβου έχει ως εξής:

«Ο Α.Σ.Α. ΚΟΡΟΙΒΟΣ στηρίζει την Πανηλειακή απεργία της 26ης Φεβρουαρίου.

Ο δρόμος πρέπει να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα του Νόμου μας. Ο εμπαιγμός δεκαετιών σχετικά με την κατασκευή του, έχει στοιχίσει την ζωή δεκάδων συνανθρώπων μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα μας ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και υποδέχεται ομάδες από όλη την Ελλάδα, ο δρόμος είναι το βασικό θέμα συζήτησης. Η Ηλεία, ο Νομός των Ολυμπιακών Αγώνων, η περιοχή που αποτελεί το κέντρο του κόσμου στην Αφή της Ολυμπιακής φλόγας απαιτεί την άμεση ολοκλήρωση του έργου.

Ενώνουμε την φωνή μας με ολόκληρο τον Νομό μας, με την Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, την Αχαΐα, αλλά και με τις δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και ξένους επισκέπτες που τον διασχίζουν, φωνάζοντας και απαιτώντας να ολοκληρωθεί το έργο ΑΜΕΣΑ χωρίς καθυστέρηση. Οι ζωές πάνω από τα συμφέροντα».

«Τελικός» με Απόλλωνα αύριο

Στα αγωνιστικά, η ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου παίζει αύριο, Τετάρτη, στις 5μ.μ. στο Κλειστό της Ήλιδας με τον Απόλλωνα Πατρών, το εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής. Ένα κρίσιμο ματς στη μάχη της παραμονής στην Α2 Εθνική, όπου η νίκη είναι επιτακτική μετά τις πέντε διαδοχικές ήττες. Ο Κόροιβος προανήγγειλε χθες τον αγώνα στην επίσημη σελίδα του ως εξής:

«Τελικός έως τον επόμενο. Λίγα λόγια, πίστη, πείσμα και ένας Νομός ολόκληρος στο πλευρό μας! Το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας έρχεται στο Κλειστό της Ήλιδας.

Κόροιβος Vs Απόλλων Πάτρας

Κλειστό Ήλιδας

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

Ώρα 17.00

Πάμε Κοροιβάρα! Γενική Είσοδος 10 ευρώ. Μαθητές – Φοιτητές δωρεάν».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος