FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση

Ημερομηνία: 13-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κρούση στον Στέφανο Πέρκο για την τεχνική ηγεσία

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Κόροιβος συνεχίζει την αναζήτηση προπονητή, στη θέση του Κώστα Κεραμιδά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Η Διοίκηση του ηλειακού συλλόγου, ψάχνει την καλύτερη δυνατή λύση, έναν προπονητή που θα φέρει την απόλυτη πειθαρχία στην ομάδα, ώστε να αντιστραφεί η κατάσταση και o Κόροιβος να επιστρέψει στις νίκες.

Η περίπτωση του Φώτη Καρακώστα δεν προχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών του στην Αθήνα και ο Κόροιβος, σύμφωνα με αθηναϊκές ιστοσελίδες, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας, κατά την πάγια τακτική τους, δεν προχωρούν σε ονοματολογία είτε για προπονητές είτε για παίκτες, έχει κάνει κρούση στον Στέφανο Πέρκο, ο οποίος την περσινή σεζόν ξεκίνησε στον Ερμή Λαγκαδά, έχοντας μεγάλη διαδρομή πίσω του, με θητεία σε Φάρσαλα, Γ.Σ. Λάρισας, Ηρακλή, Ερμή Λαγκαδά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του basketa.gr, ο Πέρκος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική του Κοροίβου. Πρόκειται για έναν προπονητή που έχει ως κύριο προσόν του την πειθαρχία στις ομάδες του και μπορεί να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ηλειακής ομάδας.

Το αργότερο σήμερα, θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα προπονητή καθώς ο χρόνος πιέζει. Το μεθεπόμενο Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, υπάρχει το κρίσιμο πελοποννησιακό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Πατρών στο Κλειστό της Ήλιδας και ο νέος coach καλείται να έχει έτοιμη την ομάδα στο σημαντικό, όσο και κομβικό αυτό παιχνίδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος