FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Επιτακτική η νίκη στο Παγκράτι

Ημερομηνία: 07-02-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Κόροιβος μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες έχει πέσει στην ζώνη των πλέι-άουτ και αύριο, Σάββατο, παίζει ξανά εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στην Α2 Εθνική. Θα ταξιδέψει εκ νέου στην Αττική για να κοντραριστεί στις 5μ.μ., στο Κλειστό του Μετς, με το Παγκράτι, που δίνει μάχη για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Οι «ροσονέρι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 νίκες και 13 ήττες και θέλουν διακαώς τη νίκη για να ελπίζουν σε παραμονή στην κατηγορία. Όμως και ο Κόροιβος δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών με ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας από αυτόν.

Οι «κυανόλευκοι» της Ηλείας έχουν κολλήσει στις 6 νίκες και θα παλέψουν για το ροζ φύλλο στο Παγκάτι, για να εξέλθουν από τη ζώνη των πλέι-άουτ. Τα προβλήματα είναι αρκετά και σημαντικά μετά την αποχώρηση δύο βασικών παικτών, του Ρουτκάουσκας και του Σιγκούνα, όπως και από τους συνεχείς τραυματισμούς, αλλά κόντρα στο Παγκράτι η νίκη είναι επιτακτική για να… σταματήσει ο κατήφορος.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Διονύσης Τάταρης, που έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και δεν έπαιξε στον Υμηττό, δεν αναμένεται να παίξει ούτε αύριο. Απών θα είναι και  ο εδώ και καιρό τραυματίας, Μάριος Ματαλών.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα και η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για την Αθήνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος