FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος Αμαλιάδας: Ανασύνταξη και μάχη στον Υμηττό

Ημερομηνία: 31-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Κόροιβος δεν πήρε κανένα από τα δύο παιχνίδια στην έδρα του με Ναύπλιο και Ανατόλια και μπήκε σε περιπέτειες καθώς ισοβαθμεί με άλλες τέσσερις ομάδες (Ολυμπιακό Β΄, Ανατόλια, Αγρίνιο, Φίλιππο) στα όρια της ζώνης των πλέι-άουτ. Οι κυανόλευκοι, τώρα, έχουν μπροστά τους δύο εκτός έδρας αγώνες με δύο ομάδες που θεωρητικά είναι κατώτερες.

Αύριο, Σάββατο, ταξιδεύουν στην Αττική για να παίξουν με τον Αμύντα Υμηττού, που έχει 4 νίκες και 12 ήττες και το επόμενο ματς είναι ξανά στην πρωτεύουσα, με το Παγκράτι, που επίσης έχει 4 νίκες και 12 ήττες. Ο Κόροιβος έχει δύο νίκες περισσότερες και καλείται να κερδίσει τουλάχιστον ένα από τα δύο παιχνίδια, για να βάλει φρένο στον κατήφορο (τρεις συνεχόμενες ήττες).

Το θετικό είναι ότι στην ομάδα έχουν συνειδητοποιήσει πλέον την κρισιμότητα της κατάστασης, όλοι έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύουν για να αντιστρέψουν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Κακά τα ψέματα, ο Κόροιβος αδικεί τον εαυτό του στη θέση που βρίσκεται. Οι παίκτες είναι οι περισσότεροι έμπειροι στην κατηγορία, έχουν πολλές δυνατότητες και αδικούν τους εαυτούς τους όταν χάνουν εντός έδρας από ομάδες απολύτως στα μέτρα τους. Αυτό το γνωρίζουν καλά και αύριο προτίθενται να γυρίσουν το διακόπτη, να γίνουν πιο μαχητικοί, να είναι συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά και να φτάσουν σε μια νίκη-ανάσα.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Διονύσης Τάταρης έχει ενοχλήσεις στο πέλμα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ, εκτός βέβαια από τον Μάριο Ματαλών, που αναμένεται να επιστρέψει σε έναν περίπου μήνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος