FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: 5 αγώνες σε 15 μέρες!

Ημερομηνία: 14-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Αναβλήθηκε ο αγώνας στο Αγρίνιο, λόγω κρουσμάτων Covid-19 στους κυανόλευκους κι έρχεται… αγωνιστικός Γολγοθάς

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Κρούσματα Covid-19 είχε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Κοροίβου την Παρασκευή και συγκεκριμένα τέσσερις παίκτες και ένα άτομο από το προπονητικό τιμ. Οι διοικούντες τον σύλλογο ενημέρωσαν την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και απέστειλαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ως εκ τούτου αναβλήθηκε ο αγώνας του Σαββάτου στο Αγρίνιο με την ομώνυμη ομάδα, που ήταν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και πρώτης του Β΄ Γύρου. Το παιχνίδι ορίστηκε από την Ομοσπονδία να διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Μαρτίου και ώρα 6μ.μ.. Έτσι ο Κόροιβος καλείται από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου, σε διάστημα 15 ημερών, να δώσει 5 αγώνες για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα υποδεχτεί τον Πανερυθραϊκό, την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου θα παίξει στο Μετς με το Παγκράτι (εμβόλιμη αγωνιστική), το Σάββατο 26/2 θα υποδεχτεί τον Φίλιππο Βέροιας, την Τετάρτη 2 Μαρτίου θα δώσει το εξ αναβολής στο Αγρίνιο και το Σάββατο 5 Μαρτίου θα αγωνιστεί στο Χαϊδάρι με την Δάφνη Δαφνίου. 

Παρόλα αυτά, σε ανακοίνωσή του ο Κόροιβος τονίζει πως πάγια θέση του συλλόγου είναι ότι προέχει η υγεία των αθλητών και η ομαλή και ασφαλής επάνοδός τους στην αγωνιστική δράση.

Στα μεταγραφικά, μετά την επιθυμία του Γιάννη Γκαβασιάδη να αποχωρήσει, ο παίκτης εντάχθηκε στον Πανερυθραϊκό κι έγινε στην ουσία ανταλλαγή με τον Στράτο Καλογερία που έπαιζε μέχρι πρότινος στην ομάδα της Ν. Ερυθραίας. Απομένει να εκδοθεί το δελτίο του Καλογερία και ο 24χρονος σέντερ να γίνει και επίσημα παίκτης του Κοροίβου. Ο αμαλιαδίτικος σύλλογος κάνει προσπάθεια να αποκτήσει άλλον ένα ψηλό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος