FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: 2η θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΚΑ-Η

Ημερομηνία: 11-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Δεν τα κατάφεραν την Κυριακή οι Παίδες του Κοροίβου στο Promitheas Park και ηττήθηκαν από τον Προμηθέα με σκορ 84-39, ο οποίος κάλυψε την διαφορά των 8 πόντων του πρώτου ματς και στέφτηκε πρωταθλητής Παίδων ΕΣΚΑ-Η. Δεύτερος κατετάγη ο Κόροιβος, χάνοντας τον τίτλο στην ισοβαθμία.

Στο κατάμεστο κλειστό του Promitheas Park ο Κόροιβος δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστικός και ηττήθηκε από τον καλύτερο Προμηθέα. Οι παίκτες του Κοροίβου ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι, έκαναν πολλά λάθη και είχαν κακές επιλογές επιθετικά. Οι Πατρινοί αντιθέτως μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, ήταν πολύ εύστοχοι και εκμεταλλευτήκαν το γεγονός ότι δύο βασικοί παίκτες του Κοροίβου χρεώθηκαν πολύ νωρίς με φάουλ (4 φάουλ σε 15΄) με αποτέλεσμα να ανοίξει γρήγορα το σκορ.

Η Ακαδημία του Κοροίβου σε ανάρτησή της για το παιχνίδι κάνει λόγο «για μεγάλη ανοχή των διαιτητών στο σκληρό παιχνίδι των παικτών του Προμηθέα και για ευαισθησία με την οποία σφύριζαν φάουλ και τεχνικές ποινές στην αμαλιαδίτικη ομάδα. Σε μια όμορφη αθλητικά ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει εκατοντάδες φίλαθλοι και των δύο ομάδων, σε μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ, οι διαιτητές κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν αρνητικά από την αρχή, χωρίς να “απαιτείται” κάτι τέτοιο, αφού η πατρινή ομάδα ήταν πολύ καλύτερη.

Η ομάδα των Παίδων του Κοροίβου τερμάτισε στη 2η δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, σε ισοβαθμία με τον Προμηθέα, κάνοντας μια ανεπανάληπτη πορεία τη φετινή χρονιά, πανηγυρίζοντας 21 ροζ φύλλα σε 24 ματς και κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους της.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόουτς Λεβεντούρη για αυτή την εξαιρετική πορεία και την εικόνα που παρουσίασαν όλη τη χρονιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, στους γονείς, στους φίλους που στήριξαν τόσο εντός όσο και εκτός έδρας την ομάδα μας όλη τη χρονιά και ιδιαιτέρως στο Final-4, που είχαν συγκλονιστική παρουσία. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και το μέλλον μας ανήκει».

Τα δεκάλεπτα: 24-9, 49-13, 70-27, 84-39.

Κόροιβος (Γ. Λεβεντούρης): Παπανδρικόπουλος, Τσίπας 22(2), Τραγουστής Δ., Αλεξανδρόπουλος 7, Κοντόπουλος 2, Μουζάκης, Δούλος, Κινινής 5, Ψυχογιός, Ράλλης 2, Τραγουστής Ν. 1.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος