FOLLOW US: facebook twitter

Koroivians: Η εκδήλωση για τα 4 χρόνια στη Βasket League

Ημερομηνία: 22-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την περασμένη Κυριακή, στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας, το κλαμπ φίλων του Κοροίβου, «Koroivians», διοργάνωσε προβολή βίντεο αφιερώματος, με αφορμή την 4η συνεχόμενη παρουσία της ομάδας στη STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE.

Το βίντεο επιμελήθηκαν η Μαρία Δημητρακοπούλου, η Δήμητρα Κοσμοπούλου και η Ελένη Πραντάλου και περιείχε συνεντεύξεις, φάσεις από αγώνες από την πρώτη χρονιά στη Basket League έως και σήμερα, παίκτες, προπονητικό  τιμ, παράγοντες, κόσμο, ξεχωριστές στιγμές, πανηγυρισμούς και όλα όσα συνθέτουν την ομάδα. Και φυσικά στο βίντεο ήταν και ο άνθρωπος που είχε αφιερώσει την ζωή του στον Κόροιβο, ο Ηλίας Θλιβερός.

Το κοινό καλωσόρισε εκ μέρους των «Koroivians» ο Πάνος Κινινής, ο οποίος αναφέρθηκε στο εγχείρημα και τους στόχους και κάλεσε όσους δεν είναι μέλη να γίνουν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κόροιβος,  Χρήστος Λαγός, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε εδώ ενωμένοι, αγαπημένοι και πάντα στο τέλος το φως είναι αυτό που κερδίζει το σκοτάδι. Κόροιβος στα εύκολα, Κοροιβάρα στα δύσκολα». Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Ήλιδας, Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Λυμπέρης και ο υπεύθυνος αθλητικού τομέα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Δημήτρης Κωσταριάς.

Τέλος, στο πλαίσιο της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας που προσφέρθηκαν στο Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αμαλιάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος