FOLLOW US: facebook twitter

Οι κακώσεις στον αυχένα έκοψαν το νήμα της ζωής του…

Ημερομηνία: 08-10-2021 | Συντάκτης:

Κηδεύτηκε χθες σε κλίμα οδύνης ο Αλέξη Κόρδας

-Ποια είναι η ακριβής αιτία θανάτου σύμφωνα με την Ιατροδικαστή

Οι σοβαρές κακώσεις που υπέστη στον αυχένα και στον θώρακα, ήταν η αιτία θανάτου του 67χρονου οφαλμιάτρου Αλέξη Κόρδα, σύμφωνα με όσα προέκυψαν από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα χθες το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πιο σοβαρή βλάβη, που εκτιμάται ως πιθανότερη αιτία θανάτου, είχε προκληθεί στον αυχένα, ως απόρροια της σφοδρής σύγκρουσης του ΤΑΞΙ στο οποίο επέβαινε ο Αλέξης Κόρδας, με το αυτοκίνητο του τμήματος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Πύργου προχθές το πρωί στο Κατσικάρι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν προέκυψαν ευρήματα που να τεκμηριώνουν την εκδοχή περί καρδιακού επεισοδίου.

Η κηδεία του άτυχου Αλέξη Κόρδα τελέστηκε χθες το απόγευμα, σε κλίμα θλίψης και οδύνης, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πύργο. Δεκάδες φίλοι και συγγενείς μετέβησαν από νωρίς στον ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο Αλέξη, ενώ δεκάδες στεφάνια από όλη την Ηλεία και άλλες περιοχές της Ελλάδας εστάλησαν ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του από ανθρώπους που διατηρούσαν φιλική σχέση με τον εκλιπόντα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος