FOLLOW US: facebook twitter

Κοπή πίτας Επειού: «Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία»

Ημερομηνία: 03-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μέσα σε ζεστό κλίμα, ο Επειός Ήλιδας, έκοψε την Παρασκευή την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο «Αμάλθεια Grill» στην Αμαλιάδα, σε μια εκδήλωση στην οποία η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονείς, είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί. Όπως βέβαια όλα μαζί βρέθηκαν και τα τμήματα του συλλόγου, αγωνιστικά και προαγωνιστικά, αθλητές της κολύμβησης, της τεχνικής κολύμβησης, του πόλο και του τριάθλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και πολλοί φίλοι του συλλόγου, μεταξύ των οποίων και ο δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο πρόεδρος του Επειού Θοδωρής Σάκκος, παίρνοντας τον λόγο στην εκδήλωση, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία του Επειού από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, καθώς και στις πρόσφατες πολύ σημαντικές επιτυχίες. Μεταξύ άλλων ο κ. Σάκκος ανέφερε: «Πριν από τέσσερα χρόνια ιδρύθηκε ο Επειός. Ξεκινήσαμε μια μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε τα αθλητικά δρώμενα. Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά. Φτιάξαμε Ακαδημίες κολύμβησης, προαγωνιστικά τμήματα, αγωνιστικά τμήματα, Τμήμα Τεχνικής Κολύμβησης και ομάδα υδατοσφαίρισης η οποία βρίσκεται στη Β΄ Εθνική. Έχουμε δημιουργήσει ακαδημία υδατοσφαίρισης. Έχουμε γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης. Ακόμα έχουμε ομάδα βετεράνων, με πολύ καλή παρουσία και πρόσφατες επιτυχίες. Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ευελπιστούμε να παραμείνουμε στη Β΄ Εθνική στο πόλο και γιατί όχι και να ανέβουμε στην Α2. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους σε εμάς. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που προσπάθησαν πάρα πολύ για να φέρουν τις επιτυχίες που έχουν φτάσει τον Επειό τόσο ψηλά, στην κολύμβηση, στην υδατοσφαίριση και την Τεχνική Κολύμβηση».

Η εκδήλωση αυτή του Επειού, συνοδεύτηκε από κάποιες βραβεύσεις στους κολυμβητές της αγωνιστικής ομάδας, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους και βρέθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Πρόκειται για την Ολυμπία Γκογκάκη και τον Παναγιώτη Κορίζη από την κολύμβηση και τον Ορέστη Ντίνο από την τεχνική κολύμβηση. Ακόμα, βραβεύτηκαν με έπαινο κάποιοι μικροί αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας για την παρουσία τους στους αγώνες, ενώ είχαμε και τη βράβευση της Ευγενίας Τζεβελέκου, αθλήτριας του τριάθλου, του πεντάθλου και της κολύμβησης, η οποία κατέλαβε την 3η θέση στα 10.000μ. στον 23ο δρόμο της Κυπαρισσίας, στην πρώτη της συμμετοχή σε αυτό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος