FOLLOW US: facebook twitter

Κοντά στους πληγέντες η Νίκη Τραγανού

Ημερομηνία: 09-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmai.com

Η Νίκη Τραγανού βλέποντας τις δύσκολες στιγμές που περνούν στην περιοχή της Αρχ. Ολυμπίας με τις πυρκαγιές να κατακαίνε για πέντε ημέρες την περιοχή, προχώρησε σε μια κίνηση συμπαράστασης προς τους πληγέντες.

Το Σάββατο ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του Τραγανού, ως ελάχιστη πράξη συμπαράστασης και ανακούφισης στους πληγέντες συνανθρώπους μας και τις δυνάμεις που επιχειρούν στις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αρχαία Ολυμπία, προσέφερε μια παλέτα με εμφιαλωμένα νερά, ενώ από την Παρασκευή άρχισε να  συγκεντρώνει τρόφιμα στο γήπεδο Τραγανού (αναψυκτικά, μπισκότα και κρουασάν) μέσα από προσφορές των φίλων της ομάδας και τα παρέδωσε το απόγευμα του Σαββάτου όλα μαζί στους πληγέντες των πυρκαγιών και όσους έχουν ανάγκη.

Η ανταπόκριση του κόσμου της περιοχής στο κάλεσμα της Νίκη Τραγανού ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική. Επαγγελματίες και ιδιώτες ενίσχυσαν με τον καλύτερο τρόπο αυτή την προσπάθεια, με αποτέλεσμα να γεμίσουν δύο φορτηγά αυτοκίνητα με νερά και τρόφιμα, τα οποία παραδόθηκαν στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Η Νίκη Τραγανού σε ανακοίνωσή της  ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και έσπευσαν  να φέρουν τρόφιμα και νερά, για να δοθούν στους ανθρώπους που έχουν πληγεί στην Αρχ. Ολυμπία αλλά και στους πυροσβέστες που δίνουν μεγάλο αγώνα για να περισώσουν ό,τι μπορούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος