FOLLOW US: facebook twitter

Κοντά στα ίχνη των δολοφόνων του οπαδού η Αστυνομία

Ημερομηνία: 01-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Η Αστυνομία έχει στα χέρια της υλικό που τη φέρνει στα ίχνη των δραστών.

Από την Ελληνική Αστυνομία δίνονται διαβεβαιώσεις τις τελευταίες ώρες πως η σύλληψη τους είναι θέμα χρόνου καθώς έχουν υπάρξει στοιχεία που βοηθούν στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Οι δράστες που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση που προκάλεσε τον θάνατο ενός νεαρού και δυο ακόμα νέων ανθρώπων φαίνεται ότι είναι τουλάχιστον 10-12.

Θυμίζουμε ότι λίγο νωρίτερα αποκαλύφθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση ότι ο 19χρονος Άλκης έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα βάναυσα χτυπήματα που επέφεραν οι αδίστακτοι δολοφόνοι.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι ακόμη κι αν δεν είχε το τραύμα στη μηριαία αρτηρία, που του στοίχισε και τη ζωή δύσκολα θα επιβίωνε από τη βαναυσότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από τους δολοφόνους του. Ενδεικτικό είναι ότι γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

Ο 19χρονος δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα με δρεπάνι. Το δολοφονικό όπλο βρέθηκε το πρωί της Τρίτης -στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ- λίγα μέτρα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα. Το δρεπάνι εντοπίστηκε αρχικά από περίοικους, οι οποίοι ακολούθως ειδοποίησαν την Ελληνική Αστυνομία.

Το δρεπάνι έχει παραδοθεί στα εγκληματολογικά της ΕΛΑΣ για εξέταση.

sdna.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος