FOLLOW US: facebook twitter

Σωματείο Καταστηματαρχών Κουρέων-Κομμωτών Ηλείας: Πρόεδρος ξανά ο Γιάννης Διονυσόπουλος

Ημερομηνία: 29-06-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Παλιά και έμπειρά στελέχη, αλλά και νέα μέλη, περιλαμβάνει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών N.Ηλείας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 20ης Ιουνίου 2021 και συγκροτήθηκε σε σώμα λίγες ημέρες αργότερα.

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε Ηλείας, με τήρηση των προβλεπομένων μέτρων για την ασφάλεια και προστασία όλων των συμμετεχόντων, οι οποίοι με τη σειρά τους τήρησαν με ευλάβεια τα μέτρα, όπως ακριβώς κάνουν και στους επαγγελματικούς χώρους από την πρώτη στιγμή της πανδημίας. Κι αυτό ήταν ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνέλευσης, όπως επίσης μια σειρά άλλων ζητημάτων που αφορούν τον κλάδο και την επιβίωσή του.

Ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες από τις οποίες προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής και της Καλλιτεχνικής Ομάδας καθώς επίσης οι εκπρόσωποι του Σωματείου για την τοπική ομοσπονδία  (ΟΕΒΕ) και για την Πανελλήνια Ομοσπονδία (ΚΟΚΚΚΕ). Αναλυτικά, εξελέγησαν οι:

Διοικητικό Συμβούλιο: Γιάννης Διονυσόπουλος (πρόεδρος), Σωκράτης Παναγόπουλος (Α΄ αντιπρόεδρος), Διονύσης Νιάρχος (Β΄ αντιπρόεδρος), Γιάννης Γαβριλόπουλος (γεν. γραμματέας), Δήμητρα Τσαρουχά (αναπλ. γραμματέας), Θοδωρής Καράμπελας (ταμίας), Διονύσης Γκομόλης (έφορος).

Ελεγκτική ΕπιτροπήΚαλατζής Οδυσσέας, Κοτσοπουλου Δημητρα

Καλλιτεχνική Ομάδα: Γαβριλοπουλος Ιωάννης, Λιβερη Θεωνη, Νιαρχος Διονυσιος Αλμπανης Γεωργιος

Εκπρόσωποι στην ΟΕΒΕ: Διονυσόπουλος Ιωαννης, Καραμπελας Θεοδωρος, Παναγοπουλος Σωκρατης

Εκπρόσωποι στην ΚΟΚΚΚΕ: Διονυσόπουλος Ιωάννης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος