FOLLOW US: facebook twitter

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης – Κοινωνικές δράσεις από το Περ/ κό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας & το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών την περίοδο των εορτών

Ημερομηνία: 08-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας μαζί με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας, πραγματοποίησαν, τις Άγιες Ημέρες που διανύσαμε διανομή τροφίμων, ρουχισμού και παιχνιδιών, σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να στρώσουν το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Ειδικότερα,από τις 14 έως και τις 18 Δεκεμβρίου 2020,πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων στο χώρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας. φίλοι, μέλη τουΕ.Ε.Σ., σύλλογοι, καταστήματα και πολίτες, υποστήριξαν με αγάπη αυτή την προσπάθεια, φέρνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Επιπλέον,στις 19, 23, 24 και 31 Δεκεμβρίου 2020, έγινε συλλογή τροφίμων από τα καταστήματα τροφίμων της Αμαλιάδας, της Ανδραβίδας και των Λεχαινών.

Υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας στάθηκαν οι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι άφηναν τρόφιμα στους εθελοντές, κατά την έξοδό τους από τα καταστήματα. Παράλληλα, σημαντική ποσότητα τροφίμων στάλθηκε από την Κεντρική Αποθήκη του Ε.Ε.Σ., με εντολή του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιου Αυγερινού, τον οποίο καιευχαριστούν. Την παραμονή των Χριστουγέννων ολοκληρώθηκε η διανομή στις οικογένειες των Δήμων Ήλιδας, Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Πηνειού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Διανομή Ανθρωπιστικής Βοήθειας σε αλλοδαπούς εργάτες στην Όλγα Τραγανού

Επιπροσθέτως, στις 24 Δεκεμβρίου 2020, στην Όλγα Τραγανού, ξέσπασε φωτιά σε κατάλυμα όπου διέμεναν 70 αλλοδαποί εργάτες γης και είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν όλα τα υπάρχοντα των εργατών.

Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Πηνειού, κ. Ανδρέα Μαρίνου, με την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αμαλιάδας, κ. Ασπασίας Σμυρνή, μεταφέρθηκαν άμεσα με όχημα του Δήμου Πηνειού, κουβέρτες, ρούχα και είδη ατομικής υγιεινής, προκειμένου να δοθούν στους εργάτες γης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος