FOLLOW US: facebook twitter

Κόκκινα Δάνεια-Fuds-Πλειστηριασμοί

Ημερομηνία: 02-04-2023 | Συντάκτης:

Εκδήλωση στην Αμαλιάδα την Πέμπτη από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Ηλείας

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Από τις τράπεζες, στο κοκκίνισμα των δανείων, η πώληση κοψοχρονιά στα Fuds και στους Πλειστηριασμούς. Η εκδήλωση εντάσσεται στην πανευρωπαϊκή «Ημέρα Στέγασης Δράσης» (Housing Action Day), ημέρας ποικίλων δράσεων αλληλεγγύης για την προστασία του δικαιώματος στην αξιοπρεπή στέγαση. Η στέγαση βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των μεγάλων κοινωνικών ζητημάτων της εποχής μας. Σχετίζεται με τη δημόσια υγεία, την κλιματική αλλαγή και τις κοινωνικές ανισότητες.

Ομιλητές με μεγάλη εμπειρία στον τομέα Προστασίας των Καταναλωτών και του Χρηματοοικονομικού Δικαίου:

Βίκτωρας Μ. Τσιαφούτης: Νομικός σύμβουλος της Ένωσης Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής–ΕΚΠΟΙΖΩ. Έχει εκπροσωπήσει την ΕΚΠΟΙΖΩ σε διεθνή συνέδρια, σε επιτροπές της Βουλής και σε νομοπαρασκευαστικές επιτροπές. Έχει δημοσιεύσει άρθρα-μελέτες σε νομικά περιοδικά και στον τύπο, εισηγητής σε νομικά συνέδρια. Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Καταναλωτών “Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ” και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Δικαίου Προστασίας Καταναλωτή (ΕΔΙΠΚΑ).

Βασίλης Μάρκου: Νομικός. Αρθρογραφεί για την προστασία των Καταναλωτών, ιδρυτικό μέλος της «ΕΡΙΦΥΛΗΣ». Δικηγόρος δανειοληπτών στην Πάτρα αισιοδοξώντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια ολιστικής αντιμετώπισης άνισων μερών στις οικονομικές σχέσεις, στην εργασία, στον γάμο.

Συντονίζει ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Πέμπτη 6 Απριλίου 19.30 Συνεδριακό Κέντρο Αμαλιάδας

*Θα ακολουθήσει συζήτηση


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος