FOLLOW US: facebook twitter

Κοινοβουλευτική κόντρα

Ημερομηνία: 05-03-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Κοντραρίστηκαν χθες στη Βουλή ο Μιχάλης Κατρίνης με τον Χρήστο Σπίρτζη, κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου για τις δημόσιες συμβάσεις.

Το… φιτίλι το έβαλε ο αναπλ. Υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης, όταν καταλόγισε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν πρόεδρος στο ΤΕΕ και στήριζε τους μηχανικούς, ενώ τώρα δείχνει ότι δεν τους εμπιστεύεται στην επίβλεψη των έργων.

Ο Σπίρτζης απάντησε ότι εμπιστεύεται τους διπλωματούχους μηχανικούς αλλά επισήμανε ότι δεν ήταν ποτέ ουρά του ΠΑΣΟΚ, όπου ανήκε τότε ως πρόεδρος του ΤΕΕ.

Άδραξε τότε την ευκαιρία ο βουλευτής Ηλείας του ΚΙΝΑΛ και τόνισε ότι «επειδή ο κ. Σπίρτζης, με επιτιμητικό ύφος μίλησε για το ΚΙΝΑΛ και τη θέση του για την κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων ΤΕΙ, θα ήθελα να του θυμίσω, πως όταν έγινε αυτό, ήταν και εκείνος μέλος του ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια φρόντισε να αυτοδιαγραφεί και να γίνει υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ για να πληρώνουμε σήμερα τα έργα του με τον κ. Καλογρίτσα».

Η απάντηση του Σπίρτζη ήταν ότι του ρίχνουν λάσπη κι ότι αυτός αγάπησε το ΠΑΣΟΚ ενώ όσοι είναι στο ΚΙΝΑΛ δεν το αγαπάνε.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 05/03/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος