FOLLOW US: facebook twitter

Κοινός στόχος η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών

Ημερομηνία: 21-03-2023 | Συντάκτης:

Συνάντηση Δημάρχου Πύργου με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

Τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Γεώργιο Σωτηρόπουλο, υποδέχτηκε στο γραφείο του, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, καθώς οι δύο άντρες συνδέονται με χρόνια φιλία λόγω και της κοινής καταγωγής τους από τον Αγ. Γεώργιο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκφράστηκε εκατέρωθεν η βούληση για στενή και ουσιαστική συνεργασία με γνώμονα την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών. Ο κ. Αντωνακόπουλος, ευχήθηκε καλή θητεία και δύναμη στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή και εκφράστηκε με τα πιο θερμά λόγια για την πορεία του, δηλώνοντας: «Ο κ. Σωτηρόπουλος, ήταν η άριστη επιλογή για την Ηλεία. Του εύχομαι και εις ανώτερα γιατί το αξίζει. Έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην ΕΛ.ΑΣ. και έχει επιδείξει προσόντα ενός πολύ καλού αξιωματικού. Ο δήμος μας, είναι ένας φιλήσυχος δήμος, εκτός από περιστασιακά, στιγμιαία γεγονότα. Είναι γνωστό ότι η Αστυνομία έχει έλλειψη προσωπικού και σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία συνδράμουμε όπου μπορούμε. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση ως Δήμος με την Αστυνομία, διότι, όπως έχει αναδειχθεί τις τελευταίες ημέρες, η ασφάλεια του πολίτη η οποία διαμορφώνονται όχι μόνο από την καταστολή αλλά την προληπτική πολιτική είναι ακόμη ζητούμενο στη χώρα».

Από την πλευρά του ο κ. Σωτηρόπουλος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Πύργου για τη θερμή υποδοχή, και εξέφρασε την πρόθεσή του για την συνέχιση της αποτελεσματικής συνεργασίας με όλους τους φορείς της αυτοδιοίκησης. Συναισθηματικά φορτισμένος για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη μετά από 38 χρόνια, τόνισε τη βεβαιότητά του για την εποικοδομητική και γόνιμη συνεργασία με τον Δήμο Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος