FOLLOW US: facebook twitter

Κοινή πρωτοβουλία Αντωνακόπουλου & Λυμπέρη-Συγκέντρωση τη Δευτέρα 17/5 στον Πύργο (πάρκο Ξυστρή) για τις Σχολές στην Ηλεία

Ημερομηνία: 16-05-2021 | Συντάκτης:

Ανένδοτο, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, αγώνα ενάντια στην απόφαση κατάργησης των δύο πανεπιστημιακών σχολών της Ηλείας, ξεκινούν οι δήμαρχοι Πύργου και Ήλιδας Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και Γιάννης Λυμπέρης αντίστοιχα, με απαρχή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίαςτη Δευτέρα (17/5) στις 8.00 το βράδυ στο Πάρκο Ξυστρή στον Πύργο!

Η απόφαση αυτή οριστικοποιήθηκε μετά από τις συνεχείς, τα τελευταία 24ωρα, επικοινωνίες των δύο δημάρχων, με αφορμή την δυσάρεστη εξέλιξη οι δύο Σχολές – Πύργου και Αμαλιάδας – να εξαιρεθούν από τα μηχανογραφικά.

Οι δήμαρχοι Πύργου και Ήλιδας κάνουν κάλεσμα στον λαό της Ηλείας και στους θεσμικούς φορείς, να δώσουν δυναμικό «παρών» στην αυριανή συγκέντρωση στον Πύργο, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση των μέτρων προστασίας, όπως τονίστηκε.

Οι δύο δήμαρχοι διεμήνυσαν ότι τη Δευτέρα, σύσσωμοι,ο ηλειακός λαός, και οι θεσμικοί φορείς του Νομού, θα πρέπει να δώσουν ηχηρή απάντηση στην Κυβέρνηση, στο Πανεπιστήμιο Πατρών για την απαξίωση της Ηλείας και στο επίπεδο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, την στιγμή, που όπως τόνισαν, η Ηλεία σε όλους τους τομείς, όπως Υγεία, κατασκευή Αυτοκινητόδρομου, κ.τ.λ., βρίσκεται σε τέλμα!

Επίσης, Π. Αντωνακόπουλος και Γ. Λυμπέρης επεσήμαναν ότι δεν θα αφήσουν να «περάσει έτσι», μια ακόμη απόφαση απαξίωσης της Ηλείας, προαναγγέλλοντας μια σειρά κινητοποιήσεων και μετά τη συγκέντρωση αυτή στον Πύργο. Μάλιστα, είπαν από κοινού: «Την Δευτέρα δίνουμε την πρώτη απάντηση…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος