FOLLOW US: facebook twitter

Κοινή δράση μαθητών ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Λεχαινών: Φύτεψαν δέντρα και λουλούδια στην αυλή του σχολείου

Ημερομηνία: 21-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Εκπαίδευση, Νέα

H σειρά δράσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Λεχαινών στο πλαίσιο του προγράμματος της Βουλής των Εφήβων συνεχίζεται. Μαθητές και καθηγητές του σχολείου, καθάρισαν και φύτεψαν στο προαύλιο δέντρα και λουλούδια με σκοπό να ομορφύνουν και να δώσουν χρώμα στο χώρο.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος κ. Σωτήρης Χριστόπουλος με ανάρτησή του στο facebook, ανέφερε σχετικά με τη δράση τα εξής:

«Σήμερα – η ομάδα του ΕΠΑΛ – ολοκληρώσαμε αυτόνομα μια δράση, που πήρε μαζικό χαρακτήρα. Σχεδιάσαμε τη φύτευση στην πίσω πλευρά του σχολείου, παράλληλα με τον δρόμο που οδηγεί στο γήπεδο.

Μετά από την αυθόρμητη συμμετοχή και άλλων καθηγητών και μαθητών αποφασίστηκε να φυτευτεί ρυγχόσπερμο για να δημιουργήσει μια όμορφη περίφραξη και δυο μανόλιες να οριοθετήσουν την περίφραξη αυτή. Λίγα λουλουδάκια πρόσθεσαν χρώμα σε μια άλλη πλευρά του σχολείου.

Η επιτυχία της δράσης οδήγησε και στην αναζήτηση του επόμενου στόχου και την εκδήλωση της πρόθεσης όλων των εμπλεκόμενων να συνδράμουν και στο μέλλον σε ανάλογες προσπάθειες. Η κούραση άλλωστε είναι πρόσκαιρη και το όραμα για ένα καθαρότερο, ομορφότερο περιβάλλον πάντα την υπερνικά.

Με αυτές τις δράσεις, αλλά και πλήθος άλλων δράσεων με άλλους πρωταγωνιστές, γίνεται Μια Νέα Αρχή στο ΕΠΑ.Λ. Λεχαινών.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος καθηγητής και οι μαθητές ευχαριστούμε όσους κοπίασαν και τους καλούμε να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι. Υπάρχουν πολλές θέσεις και για νέους επιβάτες!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος