FOLLOW US: facebook twitter

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 11-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Συναντήθηκε με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης δήμου Πηνειού Σ. Γεωργόπουλο για το πρόγραμμα του κόμματος «Μένουμε όρθιοι»

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συναντήθηκε την Τρίτη το απόγευμα,  με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Πηνειού Σάκη Γεωργόπουλο και μέλη της παράταξής του.  Στην συνάντηση, το κλιμάκιο εξέθεσε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ « Μένουμε Όρθιοι» και τις θέσεις τους για Υγεία, Παιδεία, Οικονομία-δημόσια αγαθά, Κοινωνική Πολιτική και Αλληλεγγύη.

Από την μεριά του ο κ. Γεωργόπουλος έκανε αναφορά στα χρηματοδοτικά εργαλεία με τα οποία η κυβέρνηση του Σύριζα βοήθησε τους ΟΤΑ να υλοποιήσουν έργα και να ικανοποιήσουν ανάγκες αλλά και την αδυναμία να βελτιώσει τη λειτουργία του κράτους, ώστε να μη μεσολαβεί πολύς χρόνος για την εκτέλεση των έργων. Τέλος, τους ενημέρωσε για τα έργα που χρηματοδοτήθηκαν στον Δήμο Πηνειού και την κατά τη διάρκεια της κυβερνητικής θητείας ενώ για την Πατρών-Πύργου εξέφρασε τη θέση του ότι ο δρόμος πρέπει να συνεχιστεί. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συζήτηση για τα τοπικά ζητήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος