FOLLOW US: facebook twitter

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου

Ημερομηνία: 30-09-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 11:30, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παρουσία του βουλευτή Διονύση Καλαματιανού θα βρεθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με το Σύλλογο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου καθώς και με την Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό από τον κ. Διονύση Καλαματιανό, Βουλευτή Ηλείας του

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη συζήτηση επίκαιρης ερώτησής του στη Βουλή, η κα Γκάγκα όχι μόνο δεν είχε καμία άμεση λύση για τη λειτουργία των Νοσηλευτικών Μονάδων της Ηλείας, αλλά θεώρησε ότι η Ηλεία αφού δεν είναι «νησί» και δεν είναι αποκομμένη από στεριά, παρέχει τη δυνατότητα μετακίνησης σε άλλη περιοχή και συνεπώς δεν συντρέχει λόγος για τη μετατροπή της σε άγονη περιοχή κατηγορίας Α’.

Στην Ηλεία, βιώνουμε υγειονομική ερημοποίηση, προβλήματα Διοίκησης καθώς ο

Διοικητής έχει παυθεί χωρίς να έχει αντικατασταθεί, μετακινήσεις ιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού και μια τέλεια υποβάθμιση των Νοσοκομείων με συνέπειες στους πολίτες, εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών.

Η κατάσταση αυτή έχει καταστεί άκρως επικίνδυνη για τους πολίτες της Ηλείας, δεν μας αξίζει, δεν μπορεί να γίνει ανεκτό ένα σύστημα να στηρίζεται στο «φιλότιμο» και στην «υπέρβαση» των ανθρώπων του, ιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και εργαζομένων, και σε κάθε περίπτωση, είναι αδιανόητο να συναινούμε σε αυτή την κατάρρευση που απειλεί ακόμη και τις ζωές μας.

Η κυβέρνηση φέρει ακέραιη την ευθύνη για την άλωση της Υγείας και για την κατάρρευση των Νοσοκομείων στον τόπο μας! Ζητείται άμεση λύση!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος