FOLLOW US: facebook twitter

Κλιμάκια ΕΟΔΥ και Ηλεία

Ημερομηνία: 25-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Ως ανεπαρκής- τουλάχιστον- χαρακτηρίζεται η λειτουργία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας στην Ηλεία καθώς στη διάρκεια της πανδημίας και μέχρι και σήμερα, οι καθυστερήσεις και η έλλειψη συντονισμού όσον αφορά την αντιμετώπιση και διαχείριση ύποπτων κρουσμάτων κορονοϊού (ιχνηλάτηση και λήψη τεστ) ήταν ολοφάνερες.

Ενδεικτική ήταν η καθυστερημένη έλευση κλιμακίου από την Πάτρα για την εξέταση των μεταναστών στο Κατάκολο αλλά και η άγνοια για των αριθμό των  υπό εξέταση ατόμων, δυο με τρεις μέρες μετά, όταν και κατάφεραν να βρεθούν στο λιμάνι αλλά και το πιο πρόσφατο με τα ξεχασμένα τεστ των εκπαιδευτικών του 2ου Γυμνασίου Πύργου.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά για το τι ακριβώς συμβαίνει με τον περιβόητο ΕΟΔΥ, σήμερα όμως θα σταθώ στο διαγωνισμό πρόσληψης του αναγκαίου προσωπικού (οδηγών και νοσηλευτών) για τη συγκρότηση οχτώ (8) συνολικά κλιμακίων για τις ανάγκες της Ηλείας,  στον οποίο παρότι έχουν ανακοινωθεί οι επιτυχόντες από το Μάιο (!) ακόμα περιμένουν.

Όπως περιμένουν …και τα δείγματα των 12 εκπαιδευτικών του 2ου Γυμνασίου Πύργου σε κάποιο ψυγείο του Νοσοκομείου Πύργου, θέμα το οποίο ανέδειξε αποκλειστικά η Πρωινή και ουδείς από τον Οργανισμό φαίνεται να ασχολήθηκε!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 25/9/2020


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος