FOLLOW US: facebook twitter

Κλειστό χθες και προχθές το κολυμβητήριο Αμαλιάδας – Σε επιφυλακή για τις δομές λόγω κορονοϊού

Ημερομηνία: 19-10-2020 | Συντάκτης:

Όλοι οι δήμοι παραμένουν σε επιφυλακή για να αποτρέψουν τη διασπορά του κορονοϊού, για αυτό και ήδη λαμβάνονται άμεσα μέτρα όπου επιβεβαιωθεί κρούσμα. Στο πλαίσιο αυτό, ανεστάλη η λειτουργία του νηπιαγωγείου Αμπελώνα με απόφαση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, κ. Κλάδη, έως τις 26 Οκτωβρίου, καθώς συγγενικό πρόσωπο, ατόμου του προσωπικού βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό, ενώ ένα ακόμα σχολείο του Ηλειακού κάμπου βρίσκεται υπό διερεύνηση. Κλειστά θα παραμείνουν ως τις 27 Οκτωβρίου δύο τμήματα στο 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας, λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος σε εκπαιδευτικό.

Επίσης, κλειστό έμεινε χθες και προχθές το κολυμβητήριο Αμαλιάδας, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που εντοπίστηκε να έχει κάνει χρήση της δομής

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: της διοίκησης του ΝΠΔΔ “Ο Ηλείος” στο δήμο Ήλιδας, ήδη προχωρά η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του επιβεβαιωμένου από τον ΕΟΔΥ κρούσματος.

«Το προεδρείο του ΝΠΔΔ «Ο ΗΛΕΙΟΣ» του δήμου Ήλιδας, από την πρώτη στιγμή, ακολούθησε το υγειονομικό πρωτόκολλα που εφαρμόζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και απολύμανε το χώρο. Το κολυμβητήριο θα ανοίξει και πάλι για τους χρήστες του από το πρωί της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Παράλληλα, συνεχίζεται και η ιχνηλάτηση των επαφών του ποδοσφαιριστή της Νίκης Τραγανού, ο οποίος βρέθηκε θετικός την περασμένη Πέμπτη και ήδη βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως και η οικογένειά του. Τόσο και η ομάδα και το τεχνικό τιμ προχώρησαν σε διενέργεια τεστ στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και μπήκαν σε καραντίνα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος