FOLLOW US: facebook twitter

Κλείνει την Πέμπτη η Πειραιώς στο Βαρθολομιό

Ημερομηνία: 22-06-2020 | Συντάκτης:

Προειδοποίηση Μαρίνου ότι ο δήμος Πηνειού θα διακόψει κάθε συνεργασία με την Τράπεζα εφόσον υλοποιήσει την απόφασή της

Θορυβημένη είναι η τοπική κοινωνία στο Βαρθολομιού, μετά την ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς προς τους πελάτες της ότι την προσεχή Πέμπτη 25 Ιουνίου κλείνει το υποκατάστημά της στο Βαρθολομιό στο πλαίσιο, λέει, ανασχηματισμού των τραπεζικών συστημάτων στην Ελλάδα.

Έτσι, μετά την Ανδραβίδα τώρα και το Βαρθολομιό θα μείνει χωρίς υποκατάστημα της Τράπεζας  Πειραιώς και όσοι δημότες της περιοχής συναλλάσσονται με την συγκεκριμένη τράπεζα θα πρέπει να πηγαίνουν πλέον στηΓαστούνη για να εξυπηρετηθούν. Το αποτέλεσμα είναι  μια ακόμα μεγάλη πόλη του Κάμπου που έχει πλήθος  αγροτών αλλά και επιχειρήσεων κυρίως τουριστικών που συναλλάσσονται με την  Τράπεζα Πειραιώς, να υποχρεούνται να πηγαίνουν στη Γαστούνη για να κάνουν τις τραπεζικές τους συναλλαγές.

Πάντως ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος μετά από αυτήν την εξέλιξη προειδοποίησε τηδιοίκηση της Τράπεζας ότι «η απόφαση αυτή σημάνει την αυτόματη διακοπή συνεργασίας του Δήμου Πηνειού με τη Τράπεζα Πειραιώς! Εκτιμώ πως στο πνεύμα αυτό θα κινηθούμε όλοι» καλώντας στην ουσία τους συνδημότες του να διακόψουν και αυτοί τις συναλλαγές τους με τη συγκεκριμένη Τράπεζα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος