FOLLOW US: facebook twitter

Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Καλογερόπουλος

Ημερομηνία: 11-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι κερδίζει τις εντυπώσεις στον Ολυμπιακό. Μετά τα 16 λεπτά που αγωνίστηκε στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη, προχθές πήρε φανέλα βασικού στην Τρίπολη, στο ματς με την πρώην ομάδα του, τον Αστέρα. Ο 16χρονος Ανδραβιδαίος στόπερ αγωνίστηκε για 62 λεπτά καθώς έγινε αλλαγή σε εκείνο το λεπτό λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Ο νεαρός στόπερ ξεκίνησε στο ματς και έγραψε ιστορία στον Ολυμπιακό. Σε ηλικία 16 ετών και 287 ημερών, έγινε ο μικρότερος ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, μετά τους Κυριάκο Παπαδόπουλο (17 ετών και 42 ημερών) και Νέρι Καστίγιο (18 ετών και 262 ημερών).

Ο Καλογερόπουλος, που χρησιμοποιήθηκε δίπλα στον 33χρονο Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο. Απέφυγε τα λάθη, περιόρισε τον Μπαράλες και βγήκε νικητής σχεδόν σε όλες τις μονομαχίες στις οποίες ενεπλάκη. Στο β΄ μέρος και δη στο 60΄ ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και αντικαταστάθηκε από τον Σεμέδο, κερδίζοντας τα «μπράβο» των συμπαικτών του για την παρουσία του στο γήπεδο.

Στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός δεν ήταν καθόλου επηρεασμένος, δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση ότι είναι ένας χωρίς εμπειρίες αμυντικός και είχε πολύ θετική παρουσία. Μάλιστα, στην εκπομπή Total Football του OPEN TV, το βράδυ της Κυριακής συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα της 8ης αγωνιστικής των πλέι-οφ!

Ο Καλογερόπουλος, λοιπόν, επιβεβαιώνει για ποιο λόγο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, μόλις στα 16 του χρόνια. Πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό, με ωριμότητα στο παιχνίδι του, εξαιρετικός στο man to man με τον αντίπαλο επιθετικό, με δυναμικές τοποθετήσεις και με αυτοπεποίθηση στις κινήσεις του. Και όπως όλα δείχνουν, θα είναι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος