FOLLOW US: facebook twitter

Κεραυνός Βρ.-Πελόπιο 3-1: Δεύτερη σερί νίκη και 4η θέση

Ημερομηνία: 29-11-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κεραυνός Βρίνας πέτυχε δεύτερη διαδοχική νίκη στο Καλλίκωμο, νίκησε 3-1 τον Πέλοπα Πελοπίου, φτάνοντας τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα, εν αντιθέσει με τον Πέλοπα, που έμεινε στους δύο. H ομάδα του Κώστα Δρακόπουλου ήταν καλύτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Μουπφούκι, αποδείχτηκε πιο εύστοχη στο β΄ μέρος και πήρε το τρίποντο.

Το 1-0 σημείωσε ο Τζουζέπε Ανουντσιάτα στο 5΄ με πλασέ μέσα από την περιοχή, και αφού οι παίκτες του Πέλοπα, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της ομάδας, σταμάτησαν να παίζουν λόγω ενός παίκτη που ήταν στο έδαφος, κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα είχαν πάλι σταματήσει σε δική τους επίθεση, λόγω τραυματισμού ποδοσφαιριστή! Στο 25΄ ο Δάνισκας με απευθείας φάουλ σημείωσε το 1-1, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη, ο Κεραυνός συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες και στο 55΄ είχε δοκάρι με τον Κιάμο. Ώσπου στο 70΄ ο Δούφας με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από σέντρα του Κιάμου έκανε το 2-1 και ο Κιάμος στο 80΄ το 3-1, με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Κεραυνός: Φιλιππόπουλος, Δημόπουλος, Βουρλούμης, Δρακόπουλος (85΄ Τσιχλης), Δούφας, Τσιλιβήτας, Αγκόλι, Κουής (85΄ Καλογερόπουλος), Κιάμος, Ανουντσιάτα (70΄ Γκολφίνος), Μουπφούκι.

Πελόπιο: Κούβελας, Μπριντζίκης (10΄ Τσιμάνης), Σταμόπουλος, Καρβουνιάρης, Κουτσογιαννόπουλος, Τζάρο, Γ.Δ. Χριστόπουλος, Κατσώλης, Γ.Ν. Χριστόπουλος, Σακέλλης, Δάνισκας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος